Salut, parcă ceva spunea în mine, uite au trecut doi ani de zile și nu ai mai făcut nimic și parcă ardea un dor în mine de a face câteva bucurii la oameni nevoiași acuma de Crăciun.  M-am uitat peste Proiecte și am găsit niște bani rătăciți, i-am aduna, am mai pus și io ceva și sau făcut 250 lei, mă gândeam să facem vreo 5 plase cu alimente și dulciuri.  Apoi mi-a mai venit o ideie să întreb pe Blog și pe net dacă mai vrea cineva să ajute să mai facem câteva plase și să le dăm cu numele Domnului.  Încet, încet au început să mai doneze oamenii, mă gândeam să facem la 50 RON plasa cu dulciuri și alimente cumpărate de la  Metro.

Marți aveam 1110 RON pentru 22 plase cu alimente și dulciuri,  marți seara Domnul a făcut o minune și a mai venit cineva și ne-a adus 2.450 lei, practic pentru 49 de plase, am rămas fără cuvinte de această minune, practic aveam de 71 plase, așa binecuvintează Domnul o lucrare, erau preamulte de făcut.  Joi am plecat la cumpărături împreună cu Andrei, Petrișor și Elisabeta, ei au fost cei trei Voluntari. Am cumpărat trei cărucioare pline cu alimente și dulciuri a fost greu foarte greu.

Vineri dimineața Andrei împreună cu Petrișor sau apucat de făcut plasele cu alimente iar fi ajutat foarte mult dacă mai erau unul sau doi voluntari,  dar asta este. Le-a fost  foarte greu,  dar sau descurcat și până la amiază au făcut plase.  Am mâncat de amiază și am plecat la distribuit.  Am dat în Bogata, Călărași,  Călărași gară,  Luncani, Câmpia Turzii, Turda, Mihai Viteazu și în Viișoara. Am dăruit la persoane cu dizabilități, persoane în vârstă și familii nevoiașe.  În următoarea postare voi anunța donatorii și cheltuielile pentru aceste plase cu alimente.  Mulțumim foarte mult lui Petrișor,  el a fost șoferul nostru voluntar și voluntar la făcutul plaselor,  sa implicat foarte mult în această lucrare, Domnul să-l binecuvânteze și să îi răsplătească cum știe El.  Eu mulțumesc și lui Andrei  pentru că a fost alături de noi  la cumpărături, la făcutul plaselor și la distribuire,  practic el a cărat toate plasele vineri la distribuire, la fiecare familie, după această ispravă să ales și cu ceva dureri la spate,  că nu a fost ușor deloc de cărat atâtea alimente el singur. Domnul să îl binecuvânteze