Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Am pierdut tot Blogul și munca mea din ultimi 3-4 ani sa dus pe apa sâmbetei

Salut, nici nu știu cum să încep și nici cum să vă explic și nici nu vreau să o înting aici cu multă vorbă, deci practic am pierdut tot Blogul și munca mea din ultimi 3-4 ani sa dus pe apa sâmbetei 🙁 . Și ce am scris începând din 20 Martie 2015 și până în 08 August 2015, sa pierdut definitiv și nu pot recupera nimic 🙁 , 4 luni de muncă deageaba 🙁 .De acum începe greul, trebuie să pun fiecare postare în parte cu data fiecăruia, sunt peste 300 de pagini și asta o să-mi ia timp serios. Nu știu când voi mai putea și scrie pe Blog. Vă spun sincer că am fost și încă mai sunt foarte supărat și chiar am fost hotărât să renunț la Blog, tot ce am scris în ultimi 3-4 ani, sa pierdut într-o clipă 🙁 ,dar am avut beckup până pe 19 Martie 2015, restul sa dus 🙁 .M-am chinuit să adun cititori, vizitatori, să am trafic, ect. mă chinuiesc să fac bine, să ajut cât îmi stă în putință și într-o fracțiune de secundă am pierdut aproape tot 🙁 și nu înțeleg de ce? Acum o iau practic de la început .Multă sănătate

Anterior

NE-AM ÎNTÂLNIT LA MARISEL CU UN FOTBALIST INTERNATIONAL

Următorul

Miercurea fără Cuvinte (207

 1. bigbear

  Imi pare foarte rau pentru ce ai patit, vorbeste cu firma de hosting care iti gazduieste blogul, poate pot ei sa te ajute, sa aiba undeva un back-up.

 2. No drace, da ce s-o intamplat?

 3. Nasol, foarte nasol. Imi pare rau sa aud asta 🙁
  Tot rau spre bine. Asta e invatatura de minte: daca iti pretuiesti munca, salveaza zilnic, macar odata pe saptamana. Priveste partea buna a lucrurilor, ai de lucru 🙂

 4. luminita

  Saptamana trecuta l-am intrebat pe bloggerul Groparu ce se intampla cu blogul tau, care disparuse.
  Mergi mai departe, nu abandona!
  Pana la urma, chiar daca nu mai recuperezi postarile, nu ai pierdut nimic, dimpotriva, in anii astia ti-ai castigat admiratia si prietenia multora.
  Sanatate si putere de munca!
  Eu vin sa te citesc.

 5. Ohhhh ce urat!!! Imi pare foooarte rau….pacat ca nu ai avut un back-up….

  Bafta multa!

 6. George

  Foarte mare pacat.. poti sa ne zici si noua numele companiei de hosting ?

 7. Las Zolty lumea te stie, scrie si de acum inainte.

  Si creaza-ti un sistem de backup automat pe google drive, eu asa am si isi face zilnic blogul backup pe google drive.

  Numai bine.

 8. Unde ai avut blogul hostat? cum sa nu ai back-up macar spatamanal nu te inteleg…

 9. O sa recuperezi, sunt sigur de asta. Oricum noi stim ce ai postat in perioada asta. Ai putea continua cu alte articole noi si poate prin ele sa mai implementezi cate ceva din cele pierdute, astfel n-ai ramane nici in urma si ti-ai reculege si vechile texte.
  Bafta in continuare si asteptam noutati. O sa fie bine!

 10. Salut Zolty,

  Uite si tutorialul care l-am promis, am facut video ca sa iti creezi un sistem de backup automat al blogului, sper sa te ajute.

  http://albert-manuel.com/creare-backup-automat-a-blogului-wordpress/

  Numai Bine.

 11. Imi pare rau sa aud asta, dar nu te descuraja si scrie mai departe. Bine, ca esti sanatos. Capul sus!

 12. Bogdan

  Salutare,

  Îmi pare rău de eveniment dar nu înţeleg ce hosting este acela care pierde până şi backup-urile. Un backup săptămânal realizat automat de către host este obligatoriu, la fel ca şi realizarea acestuia pe sisteme dedicate, în matrici RAID, offline.

  ….

 13. Dacă ai rezolvat problema este foarte bine, dacă nu, atunci o să şti pe viitor ce trebuei să faci pentru a evita astfel de probleme. Dacă vrei să te ajut cu un serviciu de găzduire, îţi pot muta blogul la mine pe server şi îţi asigur şi back-up gratuit zilnic. Oricum, scrie de acum înainte, nimic nu ai pierdut, decât o parte pe care o poţi înlocui.

 14. Catalin

  Poti folosi web archive ca sa recuperezi o parte din ele: https://web.archive.org/web/20150423185956/http://zoltybogata.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén