Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Am pierdut și puterile ce le mai aveam, ce mai pot face?

Salut, când ne întreabă cineva, cum ești? ne-am obișnuit să spunem că suntem bine, chiar dacă nu suntem bine, practic mințim 🙁 .  În ultima perioadă de timp mă simt foarte slăbit, puterea din mână dreapta, cu care mai puteam să fac câteva lucruri simple, acuma nu mai pot 🙁 .Boala mea a avansat foarte mult în ultimele două luni, ce făceam în primăvară, acuma am rămas doar cu amintirile cum lă făceam o dată mai demult 🙁 .Uneori nu mai am putere nici să înping de  joystick, dacă boala avansează astfel, în curând ……….. nu o să mai am putere nici să conduc 🙁 chiar și visul de a conduce cu 15 km/h sa spulberat deja, deabia mai pot cu 8-9 km/h, chiar și bucuria de o plimbare nu o să mai am în curând, dacă mă lasă puterile 🙁 . De câteva zile practic nu mai am nici o putere în mine, sunt ca o legumă și mi-e groază de zilele care urmează 🙁 . Când se schimbă vremea, e dezastru, astfel avansează Distrofia Musculară 🙁 . Pe zi ce trece mi-e tot mai greu și parcă Dumnezeu stă cu spatele către mine și nu mă aude, am ajuns la concluzia că nici El nu mai poate face nimic, a făcut cerurile și pământul și nu poate să-mi dea puțină putere? :(, sunt terminat. Nu mai știu ce să fac, obosesc chiar și când scriu aici cu mause-ul, scriu puțin și mă odicnesc și tot așa. Vă rog să-mi dați ceva idei de tratament, medicament, Doctori care m-ar putea ajuta, am încercat metoda cu Doctorul Suprem, dar nu a dat rezultate 🙁 , așa am citit în Biblie, că El poate totul, acuma nu mai prea înțeleg nimic. Nu am cerut să mă vindece, L-am rugat să-mi dea puțină putere să pot face câteva lucruri simple, doar atât. Multă sănătate vă doresc și cei care o aveți, prețuiți-o și aveți grijă de ea.

Anterior

Am urcat cu căruciorul electric din Cheile-Turzii

Următorul

Am câștigat două Vouchere pentru Zilele Turzii

 1. Ooof, Zolty! Stiu ca suna cam aiurea, si de folos nu iti este, dar sa stii ca tare imi pare rau sa aflu acest lucru. Poate ca este, totusi, numai o faza, din cauza caniculei, si se va remedia… macar cat sa ai puterea sa faci ceea ce ai facut pana acum, scriind, ajutand oamenii…
  Nu stiu ce se poate face, nu stiu nimic despre aceasta afectiune si nici nu stiu pe cine si unde sa intreb… 🙁 As putea cauta pe net, dar sunt sigura ca deja ai facut-o si apoi, netul… nu are intotdeauna informatii sigure.
  Sper sa iti fie mai bine! Iti doresc sa iti fie mai bine!

 2. Veronica

  – Dumnezeu nu lucreaza numai in termenii nostri. De aceea este posibil ca la unele rugaciuni sa nu ne dea raspuns, sau sa intarzie sa ne raspunda.
  – Cand Dumnezeu intarzie sa ne raspunda, sa nu ne intristam pentru ca El are un scop bun cu noi. In ea voi va bucurati mult, macar ca acum, daca trebuie, sunteti intristati pentru putina vreme, prin felurite incercari, (1Pet.1:6)
  – Cand Dumnezeu intarzie sa-ti raspunda nu inseamna ca nu esti in voia lui Dumnezeu.
  – Uneori drumul spre glorie trece prin incercari pentru ca Dumnezeu vrea sa ne pregateasca…
  – Cand Dumnezeu intarzie sa ne raspunda, sa luam in calcul ca poate Dumnezeu chiar in acea perioada ne pune credinta la incercare. pentru ca incercarea credintei voastre, cu mult mai scumpa decat aurul care piere, si care totusi este incercat prin foc, sa aiba ca urmare lauda, slava si cinstea, la aratarea lui Isus Hristos, (1Pet.1:7)
  – De fapt, Dumnezeu nu intarzie niciodata! Asta ni se pare doar noua pentru ca ceasul nostru nu paseaza cu Ceasul lui Dumnezeu 😊

 3. Olivia

  Părerea mea este să cauți un doctor la tine in comuna sau oraș,și să încerce cumva sa te ajute,niste vitamine te-ar întări puțin dar nu e de ajuns.Uneori nu e bine sa ne putem toată încrederea în Dumnezeu,poate spiritual te ajuta,moral te ajuta insa fizic ..cu siguranță nu.Sper să îți revii și să te citesc din nou în ceva timp vesel și optimist că întotdeauna,sănătate multă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén