Salut, să vă explic puțin cum ajungi uneori unde nu vrei să ajungi și ajungi din întâmplare.

Îmi spune cineva luna trecută, nu ai vrea să mergem noi până la Muntele Băișorii că e zăpadă și frumos acolo,  și îi răspund eu; nu mă duc că acolo e frig.  Într adevăr este frig dar este și frumos acuma când este zăpadă mare.

Îmi scrie zilele trecute Delia Lupaș dacă nu aș vrea să mergem la schi că este pe pârtia Buscat ceva adaptat pentru persoanele cu dizabilități.

Eu am zis că nu mă sui în așa ceva dar, dacă ea vrea să schieze facem cumva și o ducem și asta am și făcut.

Joi dimineață pe la 10:00 Am pornit de la Bogata ne am dus în Turda și am luat o pe Delia și am dus o la Muntele Băișorii pe pârtia Buscat,  ca să dea o tură, două cu schiurile.  Eu vă spun sincer că nu am avut curajul să mă sui pe așa ceva și nici nu știu dacă aș rezista la senzațiile alea cu schiurile.

Și Sigur nu aș fi rezistat să stau o oră la coadă pe vântul ăla și pe frigul ăla ce era joi pe Muntele Băișorii, am stat tot timpul doar o mașină la căldură cu sirocoul pornit,  mi a fost destul să privesc de pe geam Cum mergeau oamenii pe pârtie.

M am dat jos din mașină doar pentru vreo cinci minute ca să fac și eu două trei poze și un video, că am fost și eu într un loc unde era zăpadă.  Bătea vântul foarte tare și era rece și nu puteam eu să stau o oră la coadă în frigul ăla că astăzi eram la spital.

Până la urmă cu toate că mi a fost frică de frig, tot am fost într un loc cu frig și nu mi pare rău pentru că am reușit să fac două trei poze cu zăpadă ceea ce este foarte rar în zilele noastre și chiar m am bucurat că am putut să dau o tură, un pic prin zăpadă câțiva metri că fiind foarte frig n am putut, n am rezistat mult.

Dacă nu bătea vântul aș fi mers un pic să mă plimb pe acolo prin împrejur, dar poate data viitoare, sau poate chiar la vară, când e cald vom vedea.

Dacă aveți ocazia să merită să mergeți până acolo pentru că este un peisaj super fain și răspunde pe acuma că dacă vreți să înveți un ceai costă 10 RON. Domnul să vă binecuvânteze