Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Am fost la și l-am văzut pe Nick Vujicic

Salut, vă spuneam că sunt invitat la acest Eveniment să-l văd pe Nick Vujicic și chiar am reușit să ajung acolo, dar din păcate nu mi-a reușit nici un plan sau dorință 🙁 . Cu toate că m-am pregătit din timp, am rezolvat cu transportul (Ms TAXI Adaptat), dar din cauza că eu m-am încurcat puțin și am greșit numele locației, am ajuns chiar la fix 😀 . Chiar mă așteptam la multă lume, foarte multă, la intrare o mare harababură, mai era 10 minute până să înceapă și era foarte multă lume afară, deabia am reușit să ajungem la intrare, mare noroc am avut cu un Jandarm care ne-a ajutat.

burst

Am ajuns la ușă, eu aveam invitație și eram pe o listă, dar erau depășiți total de situație, cu greu am intrat, dar am reușit până la urmă 😀 . Cel mai greu test a fost că a trebuit să merg la baie, dar vă povestesc data viitoare 😀 . Noi persoanele cu dizabilități în cărucioare am fost lăsați să stăm în fața șcenei, ms mult organizatorilor pentru acest lucru.

Deci, am stat la 4-5 m de scenă și l-am văzut pe Nick Vujicic care era la vreo 10 m de mine, întradevăr e un Om deosebit și foarte priceput în cea ce face, este un Om binecuvântat de Dumnezeu și se vede clar, nu ori cine poate face cea ce face el. Am mai învățat ceva de la el aseară, fiecare om a fost creat pentru un scop de Dumnezeu și încă câteva lucruri. Mi-am dorit foarte mult să pot face o poză cu el, din păcate nu am reușit 🙁 nu știu ce sa întâmplat, dar nu am reușit să fac poze nici cu prietenii cu care erau acolo 🙁 ,cu nici unul măcar.

Eu am știut că programul e de 2 ore, de la 19-21, dar a ținut până la 22 și de la ora 21, 15 min mă tot suna șoferul să mergem, că noi așa ne-am înțeles, din această cauză nu am putut sta nici până la sfârșit 🙁 ,așa-i când depinzi de altcineva 🙁 . Practic am dat o grămadă de bani pentru transport și nici nu am putut sta nici până la sfârșit, nici nu am putut saluta sau face o poză cu vre-un prieten și chiar unii mă așteptau, că așa ne-am înțeles noi, dar planul nu a reușit 🙁 ,de asta nu-mi place să fac planuri, că nu-mi reușesc.

Acuma, să luăm partea bună a lucrurilor, l-am văzut pe Nick Vujicic, l-am ascultat cu drag și astfel am mai cunoscut un Om special, care a avut alte șanse în această viață și astfel prin el oamenii văd un exemplu de urmat. Multă sănătate

Anterior

Un test Off-road cu Meyra Optimus 2.S

Următorul

De ce ofera angajatorii cadouri corporate in preajma Sarbatorilor?

  1. Foarte tare 🙂 Multumesc pentru postare si multa sanatate mai departe!

  2. Livia

    Zolti, mă bucur că totuși ai reușit să mergi până acolo. Nick este un învingător prin credință. Noi suntem deasemenea luptători în felul nostru prin vise sănătoase, dorințe sănătoase, atitudini sănătoase. Îmi pare rău că șoferul are un handicap de empatie, el trebuia să se adapteze programului tău care depindea de programul de conferință și nu trebuia să ne facă de rușine peste mări și țări că și așa suntem destul de “distinși”. Să fim binecuvântați cu toții…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén