Joi 16 februarie am fost invitați la Night To Shine în Oradea, organizată de Betania Oradea. Am mai fost invitați în 2020 și a fost o experiență unicată trăită până atunci.

Am pornit după ora 12:00 din Bogata spre Oradea, la noi era ceață și mă gândeam că așa va fi tot drumul, dar când ne apropiam de Gilău a ieșit soarele și am avut soare tot drumul până la Oradea.

Înainte de Oradea am avut o solicitare de la o familie ca să îi ajutăm și pe ei cu transportul, soțul suferind de o boală mai complicată avea de nevoie de transport adaptat, ne a bătut puțin de pe centura Oradea spre Cheriu, aproximativ 2-3 km, i am luat și pe ei și ne am dus la sala de evenimente Ambasador din Oradea. Nu i păcat a face un bine, e păcat când poți să faci și nu îl faci.

Am ajuns acolo mai repede și între timp ne am mai întâlnit cu un prieten și soția lui cu care am reușit să povestim vreo 30-40 de minute, este vorba de Iulian Mîlcomete pe care îl știu de mulți ani și cu care m am mai întâlnit de vreo două ori tot așa prin Oradea, dintre care și acum trei ani și chiar îmi era dor să-l văd pentru că este un prieten foarte bun și care Întotdeauna când am anumite probleme sare să mă ajute.

După ora 18 seara a început evenimentul și a fost și de această dată foarte, foarte fain, m am întâlnit cu prieteni pe care îi cunosc pe Facebook și chiar ne am bucurat împreună, mai rar se întâmplă astfel de evenimente în care noi persoanele cu dizabilități să fim în centrul atenției.

Am trecut pe covorul roșu în aplauzele oamenilor, ceea ce nu mi sa mai întâmplat de trei ani de zile, m am simțit ca o vedetă de la Hollywood 😀 .

A fost o seară în care noi am fost speciali și în centrul atenției, ceva ce este greu de descris în cuvinte.

Evenimentul sa terminat dupa ora 21:00 si pe la ora 22:00 am pornit spre casa. Am ajuns la Bogata dupa ora 1:00 noaptea.

Mulțumim Ioana Chirodea pentru invitație și Biserica Betania.

Mulțumim șoferului Valentin Rus pentru că a venit cu noi aproape 400 de km și a avut răbdare cu noi.