Salut, Dumnezeu e mare și face minuni și în zilele noastre, noi doar ne judecăm între noi după culoarea pielii 🙁 și tot noi hotărâm cine merită ceva și cine nu merită, dar nu ne întrebăm niciodată, dacă noi merităm ceva din ce ne dă Domnul zilnic, dacă am primii doar după merite, ar fii vai de noi 🙁 .

V-am zis că vreau să ajut oamenii, copiii Rromi din Band jud. Mureș și m-am apucat de treabă, am scris aici pe Blog, am distribuit pe Grupuri (m-am ales cu o penalizare de 5 zile din partea facebook, că doară și satana lucră când noi încercăm să facem un bine, nu poate sta deoparte 🙁 ). Am tot urmărit clipurile postate de Feri Bela, dar acel clip cu copiii dezbrăcați pe acel vânt rece să știți că ma marcat, sunt multe nevoi acolo și nu are rost să judecăm copiii pentru faptele părinților, trebuie ajutați, că de judecat este cine să judece și va venii și ziua judecății la timpul potrivit. Este nevoie de haine groase, încălțăminte, mobilă, sobe de încălzit, plapume, pături groase, alimente, ect. se acceaptă ori ce (înafară de bătaie 😀 ).

Văzând că sunt atâtea nevoi, ne-am apucat de făcut curățenie prin dulap (că se închidea cam greu) și am adunat ceva haine, pături, plapumă, perne, ect. a mai venit cineva cu ceva haine și un sac de cartofi. Am mai avut noi ceva mobilă care nu era folosită și acum cel mai greu era cu transportul. Am scris pe câteva Grup-uri, dar nimeni interesat să facă o faptă bună 🙁 ,doar de Paști și Crăciun mai vor oamenii. Ieri parcă cineva îmi tot repeta, sună-l pe omul ăla, sună-l și am sunat pe domnul Anonim, i-am exlplicat situația și a acceptat să ne ofere transport cu o camionetă până la Band aprox. 70 km. Am fost foarte surprins cât de repede sa rezolvat cu transportul, am încărcat ”marfa” și în jurul orei 17 am pornit la drum, din păcate am ajuns pe întuneric și nu am putut vedea acele locuri de acolo, dar m-am bucurat că am reușit să mergem până acolo și să ajutăm, să facem o faptă bună. Multă sănătate