Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Am cumpărat primele două cărucioare electrice din banii de pe bannere

Udapted; Sunt povestit prin Gorj 😀

img_1096Salut, în ultima vreme mi-am propus un scop, să ajut persoanele cu dizabilități, mai ales acele persoane care nu au putere deloc în mâinile lor și ar ieșii și ei la o plimbare, dar nu are cine să-i ajute 🙁 .De la ultimul concurs am aflat povești la care nu mă așteptam să fie în România, oameni cu dizabilități care nu au ieșit din casă de 10-15 ani, au stat doar în casă atâta timp 🙁 .De atunci m-am gândit foarte mult la ei, mai ales când ieșeam eu la o plimbare, mă tot gânde-am cum să fac, mai precis, cum să fac rost de bani pentru a cumpăra cărucioare/scutere electrice? Dumnezeu mi-a dat o ideie foarte, foarte bună cu bannerele de pe Bloguri, m-am apucat de trimis mail la Bloggeri cunoscuți și necunoscuți mie până atunci, lea plăcut ideia mea și iată că până la ora actuală avem 50 de oferte, am reușit să vând banerele pe 5 Bloguri până acuma + am primit și câteva donații, cu banii adunați până acuma, am reușit să cumpăr două cărucioare electrice dintr-o încercare și mai sunt bani de cel puțin unul 😀 .Așa că pregătiți-vă fraților, e timpul să vină veștile bune și să le dăm de lucru băieților de la TNT Expres, sper cât mai curând să trimit primul cărucior electric. Eu voi alege persoana la care merge căruciorul și dacă e cazul, vă cer și părerea voastră pe facebook. Sper să fac alegeri bune și să aduc multă bucurie de acum înainte. Multă sănătate

Anterior

În două luni am ajuns la 49 oferte

Următorul

Ce accesorii pentru Allview X3 Soul Mini pot cumpara de la Cat Mobile?

 1. Nogylk

  Să te răsplătească Dumnezeu cu viață veșnică

 2. Nogylk

  din pruncie cunoști Sfintele Scripturi, cari pot să-ți dea înțelepciunea care duce la mîntuire, prin credința în Hristos Isus. Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentruca omul lui Dumnezeu să fie desăvîrșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.
  2 Tim. 3:15‭-‬17 BDC

 3. cristinel grigore

  Doamne ajuta !

 4. Buna ziua ma numesc Zeches Katy vreau sa stiu cum as putea sa intram si noi in posesia unui carucior electric pt sotul meu care este invalid avand amandoua picioarele amputate din cauza unei boli si care nu a mai iesit din curte de 12 ani.Eu am sa va las un nr de telefon sa puteti lua legatura cu noi 0263276709 si va mai las o adresa de facebook in speranta ca veti lua legatura cu noi.Katy Zeches Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén