Salut, probabil ați observat că de ceva vreme public tot mai rar pe Blog, adevărul e că nu mai am inspirație și după 11 ani de Blog m-am cam săturat de el 🙁 simt nevoia de o schimbare și să încerc să fac altceva, problema-i că nu știu ce 🙁 . Altădată scriam zilnic câte ceva, aveam subiecte tot timpul, dar de vreo un an nu mai am inspirație.

Mă gândesc că poate aveam un scop până nu de mult și asta mă motiva, dar de când mi-am împlinit visul, parcă mi sa terminat și scopul 😀 . Adevărul e că a cam trecut vremea Blog-urilor, nu prea mai mere treaba, lumea sa mutat pe alte rețele sociale. Multe Blog-uri au dispărut 🙁 și lipsa vizitatorilor, traficului, mă chinui să scriu aproape în zadar 🙁 . Nu vreau să abandonez sau să șterg Blog-ul, am foarte multe realizări și foarte multă muncă depusă și nu vreau să se distrugă, mi-am construit un nume în on-line ”ZoltyBogata” 😀 .

Pe viitor voi continua cu Campaniile de întrajutorare și am câteva idei de Proiecte pe 2021, dar toate la timpul potrivit. Voi încerca să public mai mult pe subiectul de ”amintiri” că am foarte multe, în rest, multă sănătate