Salut, după puțină iarnă 😀 ,măcar a fost ceva nu putem spune că nu. Duminică a fost soare, am fost cu mașina până la Turda, am stat în mașină la soare și chiar a trebuit lăsat jos geamul, că îmi era prea calt într-o vreme pe la orele amiezii.

Luni am fost la Cluj, sa ivit așa pe nepregătite o plimbare și chiar nu am vrut să o ratez 😀 ,era soare și cald, două zile cu soare și nu am putut ieșii cu căruciorul la plimbare prin Bogata.

Marți am ieșit cu căruciorul la plimbare prin Bogata, după vreo două săptămâni 🙁 .Era destul de ok afară, cu toate că a fost înorat toată ziua, dar vreme acceptabilă și cred că am stat vreo două ore cel puțin, pe la ora 16 a trebuit să mă retrag la garaj, că începea să se lase răcoarea 😀 .

Miercuri chiar nu mai speram să ies afară, bătea vântul și părea frig afară, dar după ora 15, când nu mai aveam nici o speranță, vântul sa oprit și chiar a ieșit soarele, un soare cald și fain 😀 ,am profitat de ocazie și am ieșit la plimbare prin sat. Am avut patru zile de plimbări și se anunță vreme bună în următoarele zile. Multă sănătate