Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Alegerea potrivita a cerceilor

Alegerea potrivită a perechii de cercei cu diamante poate fi dificilă. Există numeroși factori care trebuie luați în considerare, cum ar fi dimensiunile pietrii, formele de diamant, contururile și, bineînțeles, bugetul. Fiecare dintre acești factori necesită echilibrul perfect și detalierea pentru a face o pereche frumoasă de cercei să iasă în evidență.

Cea mai admirabilă parte a cerceilor cu diamant (în afară de frumusețea lor) este că acestia se potrivesc majorității tipurilor de forme ale feței. În plus,  sunt accesorii excelente pentru absolut orice cod de îmbrăcăminte, inclusiv uz casual sau evenimente fanteziste de bal.

Dacă aveți o față mai subțire, forme simetrice, diamantul montat in cercei ar putea avea tăietura rotundă, care ar flata forma  fetei. Practic, diamantele rotunde vor funcționa bine pentru dvs., dar pot lucra și cu majoritatea formelor de fațe. În plus, diamantele rotunde au întotdeauna un mai bun factor de strălucire în comparație cu alte forme.

Indiferent de stilul tău personal și de gustul modei, vor exista întotdeauna cercei cu diamante care se potrivesc preferințelor tale. Magazinele de bijuterii au stocat numeroase bijuterii tăiate diferit, incluzând cerceii cu diamante.

Atunci când alegeți cercei de aur floare de lotus trebuie să vă uitați la factorul de karate de aur. Numere diferite de karate sunt ceea ce descrie cât de mult aur pur este în cercei. Procentul de aur din cercei este mai mare atunci când numărul de karate este mai mare.

Dacă intenționați să purtați cercei doar ocazional și nu trebuie să fie neapărat din cel mai bun aur, atunci aveți opțiunea de a alege cercei de aur care sunt confectionati din aur pur sau chiar placați cu aur. Aceasta nu ar fi o alegere bună dacă intenționați să purtați zilnic cercei de aur, deoarece un numar mare de utilizari va reduce stratul de aur, expunând astfel metalul care este dedesubt și poate provoca colorarea sau chiar o reacție alergică. Cele mai multe perechi de cercei din aur nu sunt fabricati din aur pur, deoarece pot fi destul de moi și nu sunt foarte practici pentru uzul zilnic. În alte cazuri, alte metale vor fi amestecate cu aurul pentru a spori durabilitatea, precum și pentru a reduce prețul.

Dacă aveți de gând să cumpărați cercei de aur pe care doriți să dureze foarte mult timp, atunci asigurați-vă că ați cumpărat un articol de calitate.

Previous

Brandul de pantofi Gioseppo

Next

Cele mai „destepte” mese si scaune le gasiti la Mobilierinteligent.ro

1 Comment

  1. Foarte bun articolul, multumesc pentru recomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén