Cand eram mica parintii mei si-au deschis un magazin. Eram absolut fascinata de tot ce se intampla. Vedeam cum de la o zi la alta aduc rafturi magazin  noi, cum incep sa aduca produsele si asa ma departe. Intre timp s-au extins si au facut un magazin si mai mare si mereu au cumparat tot felul de rafturi.

Rafturile sunt importante in orice magazin. Fara ele ar fi un haos total. Nu toate rafturile sunt la fel. Unii aleg pentru magazinele lor rafturi metalice, altii din lemn, plastic sau alte materiale. La urma urmei fiecare persoana e libera sa aleaga ce isi doreste, ce crede ca e potrivit pentru afacerea pe care o are.

Daca de exemplu ai un magazin alimentar la care vinzi si fucte, ai nevoie si de rafturi legume fructe. Daca vinzi lactate, ai nevoie de rafturi speciale pentru lactate si asa mai departe. Rafturile trebuie alese in asa fel incat toate produsele sa fie pastrate in cele mai bune conditii pentru a fi comercializate, dar si pentru a fi usor de observat.

Daca ai un magazin, ai grija sa verifici mereu produsele de pe rafturi. Acestea nu trebuie sa fie expirate, preturile trebuie sa fie afisate corect si totul sa fie intr-o ordine perfecta.

Nimanui nu ii place sa frecventeze magazine care nu sunt in regula. Cu cat e totul mai bine asezat si mai in ordine, cu atat mai bine.

Zilele trecute am fost la un supermarket foarte cunoscut. Am luat un carucior supermarket, am intrat, mi-am facut cumparaturile si cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca doua dintre produse erau expirate. M-am intors, le-am schimbat si totul a fost bine, insa, astfel de situatii nu ar trebui sa apara.

Rafturile trebuie sa fie perfecte, magazinul trebuie sa arate perfect si toate produsele care sunt vandute trebuie sa fie perfecte.