Salut, știu că sunt multe persoane cu dizabilități în România, stiu că mulți au o viață grea, știu că mulți au nevoie de ajutor, știu că pe unii i-am putea ajuta chiar noi, uite de exemplu această familie formată din două persoane cu dizabilități, care acum sunt într-o situație foarte grea 🙁 ,acuma dacă noi ne-am unii forțele și cu ajutorul lui Dumnezeu am putea face ceva fain și să ajutăm această familie, la ora asta la care scriu acuma, Mihai Blaga mai are nevoie de 2350 euro, mai mult de jumătate din bani sunt adunați, este nevoie de 5000 euro pentru a salva o viață. Dacă dorește cineva să-mi trimită la mine bani pentru el, o poate face și eu îi transfer banii adunați lui, specificați pentru ”Blaga Mihai”. Vă postez mai jos povestea lor:

Ma numesc Blaga Mihai , am 42 de ani si sufăr de distrofie musculară .
In urma cu cinci ani si jumătate am cunoscut-o pe sotia mea Blaga Elena care are 
artogripoza multipla.
A fost dragoste la prima vedere , ne completam unu pe celalat, , eu făceam de mâncare iar ea cumpăraturi și curățenie…
Împreună facem un întreg in prezent eu fiind in scaun cu rotile !
Din păcate viata noastră a fost zguduită in urma cu trei luni cand am ajuns la urgente cu insuficienta cardiaca, atunci am aflat ca am CARDIOMIOPATIE .
In momentul spitalizări inima mea funcționa doar 10% iar cu multe sacrificii din partea medicilor si a noastră am reușit sa atingem 30%.
Din păcate am mare nevoie in maxim 3 saptamani de un implant de defribrilator cardiac .
Defibrilatorul cardiac este un dispozitiv ce opreste la timp aritmiile ventriculare rapide si restaureaza ritmul cardiac normal. 
Acest dispozitiv ma ajuta :
-rol de stimulator cardiac (intrand in functiune in perioadele cu frecventa cardiaca scazuta sau la aparitia unor pauze in ritmul cardiac)
-rol in detectarea aritmiilor ventriculare cu risc de deces
-Implantul de defibrilator cardiac este indicat pentru pacientii ce prezinta afectiuni cardiace cu risc de moarte subita.
Costul acestei intervenții depășește cu mult veniturile noastre , costul fiind de aproximativ 3500 euro iar ulterior medicația lunară poate ajunge in jur de 800 lei.
Din păcate nu ne putem permite financiar aceasta intervenție , in prezent noi stam in chirie , doar chiria ajungând la 250 euro lunar.
Am rugămintea sa ma ajutați financiar pentru costul acestei intervenții si cele ulterioare de recuperare .
Va rog sa ne oferiți șansa de a fii împreuna cu sotia mea multi ani inainte având in vedere ca amandoi suntem persoane cu dizabilități si avem mare nevoie unul de altul !
Va multumim din suflet pentru sprijinul oferit si va rămânem vesnic recunoscători pentru solidaritatea de care dati dovada!
Ne puteti ajuta donand in contul RO51INGB0000999908550349(ron) pe numela Cepoi Irina Mihaela , ea fiind asistenta mea persoanala