Salut, ieri am primit o ofertă de ne refuzat, mai precis de a merge la Band jud. Mureș. Oferta a venit din partea domnului Sandu, eu am tot distribuit clip-urile lui Feri Bela și au ajuns unde trebuie, mai precis la doi Olandezi care se aflau în România, au vrut să vadă și ei cum e în Band și e posibil să facem ceva fain pentru această comunitate de Rromi, mai multe detalii la timpul potrivit. Feri Bela a venit după mine și ma dus la Band, acolo ne-am întâlnit cu domnul Sandu și Olandezii 😀 .

Am vrut să văd și eu cum e acolo ziua, chiar am încercat să merg în unul din cele 3 cartiere de Rromi, dar find noroi și drumul extrem de rău (o fostă cale ferată dezafectată) nu am reușit să merg nici 50-60 m 🙁 , foarte rău drumul, m-am uitat de la distanță, am făcut un scurt video și m-am întors înapoi. Am stat să ne bucurăm pentru bucuria copiilor de a primii o masă caldă și dulcuri din partea prietenilor Moldoveni și Olandezi, azi cred că a fost o zii mai specială pentru acești copii.

Am văzut un copil înbrăcat doar într-o bluză, avea mânuțele înghețate, roșii, nu putea ține lingura în mână 🙁 . Fac apel la voi care citiți aceste rânduri, ajutați măcar acești copii, ei nu au nici-o vină că sau născut acolo, ajutații cu ce puteți, haine, încălțăminte, pături, mobilă, lemne, sobe de încălzit, alimente, săpun, dero, ect. orice acceaptă, acolo nu se refuză nimic. Sunt familii care practic dorm afară, Feri Bela a constriut 35 de căsuțe până acum în timp de 1 An, 35 de familii au un acoperiș deasupra capului și mai sunt multe care speră să fie și ei ajutați, și voi puteți schimba viața unei familii, iarna e greu într-o colibă 🙁 .

Puteți merge și să vedeți viața lor. Eu am văzut cu ochi mei, dar am o mare bucurie că pot contribui la bucuria unei familii de acolo, săptămâna viitoare va începe construcția unei căsuțe din banii strânși de pe Grup-ul ZoltyBogata. Și voi puteți ajuta la o asemenea bucurie, vă las mai jos conturile mele bancare și a lui Feri Bela. Multă sănătate

FERI LIDIA DEBORA RO60 BRDE 270S V062 4308 2700

COD SWIT BRDEROBU

Specificați ”Casă Band