Poză informativă

Poză informativă

Salut, este perioada rece și stăm 24 din 24 ore doar între cele patru pereți (eu pot spune că mă aflu printre puținii norocoși care mai ies de două ori pe săptămână că merg la recuperare la Turda) și astfel trece foarte greu când toate zilele par la fel fără nimic diferit de cealaltă 🙁 . Mă tot gândesc la un Proiect de a putea ieșii la o plimbare și să mai invit un prieten cu o dizabilitate să petrecem câteva ore undeva și să mai uităm de toate, să avem o zi mai diferită de celelalte.
M-am gândit să mergem pentru început la DEDEMAN Turda, cât e de mare, avem ce vizita și putem pierde o jumătate de zi liniștit pe acolo și chiar dacă ni se face foame, acolo putem și mânca ceva bun, am văzut că la intrare se poate cumpăra mâncare gătită și după ce mâncăm mai putem da o tură pe acolo liniștit 😀 . Am mai putea vizita Altex împreună cu Kaufland Turda și acolo poate trece o jumătate de zi liniștit, se poate și mânca câț-va mici 😀 ,pe zona Turda cam astea se poate vizita pe perioada rece, ca să nu stăm afară în frig, ar mai fi la METRO, dar acolo nu prea avem ce vizita așa mult.
Ar mai fi la Cluj, Iulius Mall sau VIVO, acolo am putea de dimineață și până seara, este foarte multe de văzut la VIVO, am mai fost de vreo două ori, dar de mult a fost asta 🙁 . Să putem merge la Cluj, cheltuielile de transport sunt mult mai mari și nu-mi permit să visez deocamdată așa departe, nu spun că e imposibil, Domnul poate face o minune. Acuma deocamdată mă limitez pe partea cu Turda și să vedem ce reușim.
Ca să putem vizita aceste locuri, avem mare nevoie de bani. Mă gândeam cam așa; pentru a putea merge la DEDEMAN Turda, putem chema TAXI Adaptat, care costă aproximativ 2×25 lei (dus 25 lei și întors încă 25 lei) Deci transportul ar fi 50 lei, acuma ar fi fain să avem și un buget pentru mâncare, un suc, apă, dar asta ca o ideie doar, ca omul să nu se grăbească spre casă că îi este foame sau sete 🙁 .
Pentru a vizita Altex și Kaufland, cheltuielile de transport cresc puțin, drumul e mai lung 2×30 lei, dar mâncarea poate fi mai eftină.
Pentru a vizita VIVO, este în Mănăștur (Cluj) 50 km sau Iulius Mall în (Iris) 50 km de la Bogata și ne trebuie un transport și cu TAXI e prea scump 🙁 .Pentru început, am vrea să mergem 4 persoane (cu timpul dacă găsim un transport 8+1 mergem mai mulți) Mă gândeam să mergem eu cu Andrei și încă două persoane, unul în cărucior și însoțitorul lui, deci e vorba de două cărucioare și doi însoțitori. Mă gândeam ca uneori pot invita pe cineva în cărucior și însoțitorul lui să petrecem câteva ore împreună și să mai uităm de necazuri și greutăți.
Pentru toate astea este nevoie de ajutor financiar, ori ce ajutor poate fi binevenit, poate doriți să ajutați cu transportul, e și mai bine, împreună putem face o bucurie la cineva care nu a mai ieșit de mult din casă. Cam asta e ideia și planul, Domnul cunoaște intenția mea și dacă El crede că e bună, sunt sigur că va trimite oamenii potriviți pentru a ne ajuta, Doamne ajută-ne.
Pentru început și pentru prima plimbare, vreau ca eu să mă ocup de cheltuieli, trebuie și îmi face plăcere să mă jertfesc pentru că cineva mi-a spus ceva care mi-a plăcut foarte mult, care suna așa; Puterea exemplului e mai importantă decât un simplu share. La fiecare plimbare, voi publica poze cu noi și poze cu chitanțele pentru banii care sau cheltuit, video cu noi, voi încerca să facem un clip de câteva minute, vom face totul cât mai transparent posibil. Multă sănătate

PS. Cei care doriți să ajutați pentru următoarele plimbări, o puteți face în conturile de mai jos. Vă rog să specificați ”Pt plimbare”

Cont Raiffeisen
CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118
Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda
RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )
Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN
Cont Banca Transilvania
În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401
În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401
SWIFT: BTRL RO22 BIC: BTRL (xxx)
Ambele conturi sunt deschise la
Banca Transilvania – Sucursala Turda
PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN
CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com
Revolut 0743622372
Adresa Poștală
EGYED PETRU ZOLTAN tell 0743 622 372
Str. Principală Nr 50 com. Călărași
Loc. Bogata Jud. Cluj cod poștal 407131