Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Ai grijă să nu ei ȚEAPĂ când cumperi un cărucior/scuter electric

Salut, vorbesc tot mai des cu oameni persoane care mi se plâng că au luat ȚEAPĂ cumpărind cărucior sau scuter electric de pe olx sau de la diverși oameni care vând, nu vreau să dau nume, dar voi care ați fost păcăliți, ați putea scrie ca să nu fie și ei păcăliți 🙁 .Când te hotărăști să cumperi un cărucior sau scuter electric, trebuie să fi foarte atent la produs, în poză poate să strălucească ca în poveste, la soare te poți uita, dar la el nu 😀 așa de tare strălucește, e făcut cu silicon, de nici când a fost nou nu strălucea așa de tare 😀 și astfel pui botu din prima 🙁 . Dai o sumă mare de bani 5000-7000 de lei și a doua zi nu îți dai pornește 🙁 ,ce faci în această situație? îți vine să mori, nu? că banii nu ți mai dă înapoi și uite cum ai luat o ȚEAPĂ și nici nu îți mai răspunde la tell 🙁 .

Vă spun o întâmplare, un prieten de pe facebook și-a cumpărat un scuter electric super fain și strălucitor de pe net, i la adus curierul, a dat bani la curier și gata afacerea. Sa urcat în scuter și a pornit la plimbare, după vreo 200 m, a pușcat ceva și acolo a rămas, sa stricat 🙁 ,a doua zi a venit mecanicul, a desfăcut motorul și a constatat că avea axul de la rotor rupt, a mai constatat că a mai fost rupt, doar că a fost sudat și montat la loc, ca omul să-l poată vinde, prietenul când să-i facă rodajul, sa rupt, pentru că sudura nu mai ține și a rămas cu o pagubă de 3500 lei acum vreo 5 ani în urmă 🙁 ,atunci nu erau atâtea ca acum de vânzare. De asta vă spun, fiți foarte atenți, nu vă uitați la frumusețea exterioară, că așa luați ȚEAPĂ 🙁 .Dacă nu vă pricepeți, întrebați pe cineva care se mai pricepe și chiar și așa puteți lua ȚEAPĂ 🙁 ,în astfel de situație, ar fi cel mai indicat să mergeți și să-l încercați și să-l testați puțin, să vedeți dacă trag motoarele și dacă scade bateriile, dacă-l puneți puțin în forță, puteți afla multe. Dacă cumperi tot de la om, nu ai nici o garanție, e posibil să arunci banii pe fereastră 🙁 ,au fost cazuri când omul îl vindea cu bună ștință și știa că e stricat, ca să își mai recupereze din pagubă și nu e corect așa 🙁 . Data viitoare vă spun și cum trebuie procedat, sau cum aș proceda eu dacă ar trebui să-mi cumpăr un cărucior/scuter electric. Multă sănătate

Anterior

Convingemă că tu meriți acest cărucior electric

Următorul

SOS4LIFE sa alăturat Campaniei 200+200 pungi cu dulciuri 2018

 1. Potropopu ion

  Salut, da asa este multi au luat țeapă, când cumperi SH îți asumi un risc, cel mai bine ar fi să mergi să-l testezi înainte să-l cumperi, și aici e o problemă mulți nu au posibilitatea să meargă înainte să-l cumpere, corect ar fi cel care îl vinde să fie un pic mai corect, să spună ce probleme are acel căruț/scuter, a fi corect ne face pe noi mai responsabili, și Cuvântul spune: Dumnezeu va răsplăti fiecăruia după faptele lui.

  • zolty

   Da, dar cu corectitudinea e mai greu, își dau ȚEAPĂ oameni între ei, normal că un astfel de om nu cunoaște pe Dumnezeu și nici nu se teme de El 🙁 .Multă sănătate

 2. N PUSCASU

  N.PUSCASU EU ZIC ASA.. VERIFICATI ACUMULATORII . AMPERAJUL. DATA FABRICATIEI. DACA AU PESTE 12, 8 -13 V. SA STITI CA AU SI AMPERAJ .SI SE TIN INCARCATI. IN TIMP NU SE MAI INCARCA CA ATUNCI CIND ERAU NOI CA ORIICE ACUMULTOR SE EPUIZEAZA …..
  multa sanattate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén