Iata cum poti obtine advertoriale gratis pe viata

Unde mai gasim lucruri gratis care sa tina o viata? pedalampenet.com ofera advertoriale gratuite pe viata nelimitat. Aceasta este oferta unica de advertoriale gratis. Proiectul a inceput in primele zile a lui 2021 cu un mare succes. Dar sa o luam de la inceput si sa vedem:

Ce sunt advertorialele si la ce ajuta

Sunt niste articole de tip text in era 2.0 pe siteuri care contin linkuri externe siteului adica care fac trimitere catre alt site care se doreste a fi promovat. Simplu pana aici, dar, sunt lucruri foarte greu de obtinut. De accea dorim in cele ce urmeaza sa creem o lista cu top 6 moduri prin care poti obtine advertoriale gratuite:

  • daca contribui cu continut viral pt alt site si-l pote accepta ca advertorial gratuit

 

  • daca ai un prieten de suflet cu un site bun iti poate accepta advertorial gratuit ca recunostinta

 

  • daca exista o relatie de colaborare intre tine si alt site

 

  • daca faci voluntariat pt altii le poti cere un advertorial in schimb

 

  • daca esti un ong si poti dovedi ca nu castigi bani de pe urma advertorialului dar rezolvi o problema in societate

 

  • daca ai pe site continut de calitate si altii apreciaza asta prin advertoriale gratuite

Am scris mai sus doar variante gratuite de a obtine advertoriale deoarece varianta platita este penalizata de google si oricum cu bani oricine stie sa faca orice

Ce mai trebuie sa stii cand faci campanii de obtinere advertoriale:

Chiar si cu advertoriale platite poti fi penalizat in cel mai urat mod. Acum nu ca as vrea sa zic ca pica cerul dar de exemplu ai un site la care ti-ai pus tot sufletul la continut si obtii o gramada de advertoriale intrun interval scurt de timp siteulk tau poate fi penalizat de catre google (cel mai popular motor de cautare) astfel incat sa nu mai apari in SERP (clasamentul google).
De asemenea daca obtii advertoriale de la siteuri penalizate sau siteuri fantoma poti primii penalizari. Multe siteuri sunt ferme de link-uri si daca postezi pe aceste siteuri poti primii penaqlizari

Cum poti iesi din penalizarile rezultate din advertoriale

Trebuie urmarit linkurile obtinute de pe siteurile cu probleme si sterse sau aplicat o metoda prin care sa ii spui la google (motorului de cautare) ca vrei sa elimini acel advertorial.

La ce ajuta un advertorial?

Un advertorial te ajuta sa iti cresti autoritatea siteului, o pozitionare mai buna in motoarele de cautare si de a primii referali (vizitatori veniti pe link-ul de advertorial)

Acum ca stii cum sta treaba cu advertorialele poti accesa oferta de advertoriale gratuite