Incaltamintea sport a fost, este si probabil va fi purtata si in viitor de o mare masa de oameni. Acest lucru se datoreaza in principal comoditatii pe care acest tip de incaltaminte o ofera picioarelor, precum si pentru ca incaltamintea sport nu creaza dureri de spate, precum alte tipuri de incaltaminte. Pentru ca atunci cand ne referim la incaltaminte sport, ne referim atat la adidasi cat si la tenisi, atunci cand doresti achiztionarea unei perechi de incaltaminte sport, s-ar putea sa fii pus in dificultate. Cu toate ca ambele tipuri de incaltaminte sport sunt comode pentru picioare, exista totusi cateva diferente intre aceste tipuri de incaltaminte.

Atunci cand vrei sa abordezi o tinuta sport, cea mai buna alternativa pentru incaltaminte este reprezentata de adidasi. Astfel, o pereche de adidasi marca Adidas precum si o pereche de treining, reprezinta tinuta vestimentara sport care nu are cum sa nu iasa in evidenta atunci cand este purtata. Daca in trecut aceasta tinuta era purtata in general de catre barbati, lucrurile s-au schimbat radical. Astfel, in acest moment, din ce in ce mai multe femei imbratiseaza acest tip de vestimentatie. Daca si tu te numeri printre admiratoarele acestui tip de vestimentatie, si trebuie sa iti achizitionezi o noua pereche de treining, iti recomand achizitionarea de treninguri dama pe answear.

Daca adidasii sunt recomandati a fi purtati doar la tinutele sport, nu acelasi lucru se poate spune despre tenisi. Acestia, desi sunt un tip de incaltaminte sportiva, pot fi purtati si la o tinuta mai eleganta. De asemenea, acestia sunt solutia perfecta atunci cand vine vorba despre tipul de incaltaminte pe care il purtam in fiecare zi. In cazul in care codul vestimentar al locului de munca ne permite, putem purta tenisii si la locul de munca, chiar daca vestimentatia noastra nu este deloc sportiva, ba dimpotriva.

Acestea fiind zise, va intreb, voi ce preferati, adidasi sau tenisi?