Cu totii avem acasa role de hartie, de servetele, de materiale plastice sau nailon. Aceste materiale sunt in fasurate pe role de carton. Aceste tuburi sunt realizate prin infasurarea mai multor benzi de carton care sunt impregnate cu adeziv.

Tuburile de carton sunt realizate de sisteme automate de cartonare in cadrul carora se realizeaza si lipitea benzilor de carton intre ele. In functie de sarcinile pentru care sunt destinate, tuburile trebuie sa prezinte rezistente mai mici sau mai mari la folosinte indelungate sau de scurta durata. Desi pare un lucru simplu de realizat si in prima faza ne gandim ca oricine ar putea face asta, nu este asa de usor pe cat pare. Exista un intreg domeniu al industriei de cartonare si astfel si adezivii folositi pentru lipire sunt profesionali si de calitate. Site-ul euro-tehno.ro pune la dipozitia clientilor adezivi profesionali pentru tuburi in diverse sortimente si cu puteri de lipire diferite pentru numeroase sarcini in domeniul lipirii materialelor din carton.

Tuburi de carton sunt folosite des in industria de publicitate si in tipografii unde gasim mari cantitati de hartie in format de tuburi. Printarea in acest format este mai rapida asa ca tuburile pe care este infasurata hartia trebuie sa reziste la sarcini indelungate si rapide precum si la anumite deformari mecanice pe care le exercita aparatele asupra acestora.

Insa lipirea acestor tuburi poate fi realizata si de acasa pentru tuburi de carton folosite in uz propriu care sunt de ajuns sa ne satisfaca nevoile proprii. In acest scop putem gasi adezivii potriviti pe site-ul euro-tehno.ro iar specialistii de aici stau la dispozitia clientilor cu sfaturi referitoare la sarcinile pentru care vrem sa folosim tubuile de carton si elegerea produsului potrivit.