-Veniti sa va arat un site bine facut al unui magazin de produse pentru Craciun, am spus cu mandrie, solicitandu-le prietenilor sa vina la masuta pe care se afla laptopul!
Eram atat de mandru de magazinul facut de mine, incat nu-mi mai incapeam in piele de bucurie! Doamne, pusesem fond muzical un colind, efecte speciale fulgi de nea, foc de artificii si luminite multicolore care sclipesc, plus foarte multe informatii, unele corect scrise, altele neglijent.

Copilul adormise pe canapea, dupa ce ii tinuse o noapte fara sa puna geana pe geana fiindca avea colici si ii ieseau primii dintisori. S-au apropiat de mine contagiindu-se de la entuziasmul meu, dar cum s-a incarcat pagina a inceput colindul tare de se cutremurau geamurile, iar micutul s-a trezit plangand.

-Sincer? As fi preferat sa fie fara muzica, a spus tanara mamica. Uite ce patesti daca ai in casa copiii care dorm. Poti sa te uiti pe el si pe furis de la birou, iar daca intra seful si aude fondul muzical te-ai ars!
“La naiba! La asta nu m-am gandit, mi-am spus scrasnind din dinti in gand! Am spus ca le fac oamenilor o bucurie si uite cum stiu sa aprecieze.”

Georgica, amicul meu, radea:
-Mai incarcat de-atat nu-l putea face? Omule, si colind, si fulgi de nea si luminite, culori si agresiune vizuala si sonora. Pana sa se uite omul la produse fuge mancand norii de culorile acestea tipatoare, de atata miscare si zgomot pentru nimic!
“Ai naibii, sunt mari specialist in web design ce sa spun! Stai, poate ca au dreptate ca nu le-am spus ca este site-ul meu! Ma port de parca eu ma pricep la web design…”

-Si toate prezentarile sunt seci, omule! Nicio scanteie care sa te faca sa cumperi, sa comanzi sau sa intrebi cel putin…
-Asa scriu si eu, spun inghitind in sec, comercial. Asa imi place mie. Cu asta ma ocup.
Intre timp, micutul a adormit suspinand, iar gazda a sosit cu cafelele aromate.

-Nu stiu al cui este site-ul sau magazinul, au spus ei privindu-ma deschis in fata, dar sa apeleze, frate, la Itexclusiv.ro ca i se duce toata afacerea de rapa! Pacat de investitii si de timpul pierdut. Daca nu remediaza greselile va ramane cu marfa in stoc, iar in 2018 se va purta altceva in materie de decoratiuni de Craciun si cadouri.
A fost randul lor sa vina la masa si sa intre pe site-ul celor care fac web design profesionist. Numai cand am vazut lista clientilor importanti, m-am emotionat. Daca as fi comandat primul pachet, web site standard, care costa 249 de euro, incasarile ar fi depasit asteptarile si eram salvat de la faliment.

Ei mi-ar fi oferit:
-7 pagini bine facute, nu improvizate ca ale mele
-design simplu, elegant si original, nu unul incropit, care te orbeste
-panou de administrare usor de folosit
-formular de conact prietenos
-cresterea numarului de clienti si de vizitatori
-evaluarile la superlativ ale vizitatorilor
-suport tehnic in orice moment
-vanzari, vanzari, vanzari.