Astazi, la ceas de toamna, cand secundele se pot numara dupa frunzele care cad m-am gandit cat de important este ceasul in viata unui om!
Fixam data cununiei civile sau religioase, strict la o anumita ora, examinatorul stabileste data examenului, iar candidatii se straduiesc sa fie la timp in sala. Numai cu ajutorul unui ceas de mana ne potrivim timpul individual cu cel social. Am fi pierduti sa traim in contratimp! Sa ne ducem la serviciu, cand toti ceilalti pleaca, sa iesim la cumparaturi, cand usile magazinelor sunt ferecate…

Tocmai de aceea salvarea noastra vine de la ceasuri de mana elegante, sigure si precise. O investitie in punctualitatea noastra inseamna reusita in viata. Ratezi multe, daca nu esti la locul potrivit, la momentul potrivit.

Oricat de bine ai fi pregatit, daca nu esti la timp pentru a intra in sala de examen, ratezi admiterea la facultate sau examenul de bacalaureat si asta inseamna pierderi masive de timp: sa stai in asteptare pana la un nou examen, sa-ti intarzii dezvoltarea personala, fiindca te-ai interesat de toate: sa ai masina, sa ai permis de conducere, sa ai telefon supradestept si haine de firma, dar ai neglijat ceasuri barbati!

Lucrurile merg ceas, numai cand ai un ceas de calitate la mana, cum sunt cele vandute de Ceasmania! Nu spune ca “sunt ceasuri peste tot, pe telefon, in parcuri, la laptop!”
Intre tine si ceasul de mana se stabileste o legatura de suflet. El te constientizeaza, te atrage ca un magnez sa-i privesti indicatiile de pe ecran ca sa nu intarzii!

Nu numai metaforic vorbind, ci si real el este “ingerul pazitor al timpului tau”.
Sa stii ca alegerea lui si plasarea comenzii nu dureaza nici macar un ceas! Adevarul despre ceasuri este urmatorul: avem nevoie de ele ca de apa, aer si paine!