Vă spuneam într o zi că mi s a stricat calculatorul și am stat câteva ore fără el după aceea a venit un prieten și mi l a reparat, mare bucurie a fost pentru mine, nici nu vă dați seama ce bucurie mare mi a făcut. După vreo două trei zile, mi s a întâmplat la fel,  într o seară nu a mai vrut să pornească 🙁 , am simțit aceeași senzație de neputință în care nu puteam face nimic 🙁 . Dimineața  și a revenit,  Slavă Domnului .

Acuma unii o să spuneți că am devenit dependent de calculator și să știți că într un fel aveți dreptate. M am gândit mult în zilele astea la aceste două întâmplări și știu că urmează să se strice probabil de tot 🙁 , că uneori se întâmplă niște semne prin care ne anunță cam ce urmează.

Acuma încerc să vă explic puțin de ce sunt eu dependent de calculator: Cu ajutorul calculatorului am reușit să fac mai multe campanii prin care am ajutat persoane cu dizabilități și nu numai. De exemplu acuma recent 40 de plase cu alimente și dulciuri.

Cu ajutorul calculatorului citesc Biblia pentru că eu nu o pot ține în brațe și nici nu am puterea necesară să mut paginile.

Cu ajutorul calculatorului fac în fiecare zi versetul zilei.

Cu ajutorul calculatorului răspund la telefon, eu nu pot să ajung la telefon când mă sună cineva, mi am cumpărat o cască Bluetooth Plantronics 5200 (am dat aproape cât îi indemnizația mea de persoană cu dizabilitate pe o lună, la unii dintre voi nu vă costă telefonul, cât costă această cască) care are opțiunea de a răspunde cu enser or ignor, dar din păcate nu mai merge aceste opțiune, de aceea când nu sunt la calculator și mă sună cineva, nu pot să răspund 🙁 .

Cu ajutorul calculatorului răspund la telefon când mă sună cineva și sunt în fața calculatorului, Am conectat telefonul la calculator prin programul din Windows, phone link, practic la m împerecheat ca și când împerechez o cască Bluetooth la telefon, de la calculator cu mouse ul intru pe telefon, pot să accesez agenda telefonică, pot să scriu și să citesc sms-urile de pe telefon, pot instala programe, pot face de la calculator orice faceți voi când aveți telefonul în mână, eu toate aceste lucruri le fac cu mouse ul din fața calculatorului.

Acum am vă dați seama cât de dependent sunt eu de calculator?

Dacă mi se strică calculatorul practic nu mai am acces la nimic 🙁 , am simțit o cu câteva zile în urmă, de plictiseală  a trebuit să mă am uit la televizor 🙁 . Eu care nu m am uitat la televizor din perioada cu covid-ul.

Fără calculator nu pot face nimic 🙁 și să știți că mă sună multă lume zilnic cu diferite probleme pe care unele le mai rezolvăm, calculatorul îl mai folosesc și pe internet pentru a căuta diferite lucruri de care oamenii au nevoie. Practic fără calculator sunt terminat 🙁 .

De asta vă spuneam că pare a fi o dependență, dar este o dependență în sensul bun al cuvântului, pe mine calculatorul mă ajută foarte, foarte mult pe internet și în comunicare cu lumea.

Eu stau la calculator toată ziua de dimineața până seara pentru că în perioada rece nu am altceva de făcut. Nu am alte opțiuni doar când mai mergem cu mașina pe undeva, în rest toată ziua în fața calculatorului și încerc să îmi fac activitate pentru a nu mă plictisesc.

Plictiseala mă omoară și de asta toată ziua încerc să am mintea ocupată că mai uit și de dureri, că am avut o perioadă de vreo două luni de zile dureri foarte mari, dar mai uitam de ele fiind ocupat cu una alta.

Dacă într o zi observați că nu mai sunt pe net, să știți că probabil s a dus calculatorul și de aia nu voi mai putea fi online 🙁 . Eu tot am investit în calculator dar în piese second și nu prea țin mult   de curând am luat o placă video nouă am dat 800 RON pe ea și s a stricat, este în garanție și dacă se strică cele noi alea vechi ce să mai spunem.

Mă gândeam să întreb, poate mă ajută cineva, mă poate ajuta cineva să cumpăr un calculator nou o unitate centrală, pentru că monitor am nou mi l a cumpărat un prieten anul trecut. Dumnezeu să vă binecuvânteze