Carantina COVID-19
Din 15 Martie a intrat toată țara în Carantină, pe când a venit vremea faină de ieșit afară dintre cele patru pereți, eram obligați să stăm în casă, dar eu cel puțin m-am adaptat situației și tot am mai ieșit pe stradă, cel mai mult mă plimbam pe câmp 😀 , prin sat doar foarte, foarte rar, mă teme-am mai tare de amendă, decât de virus, ca de altfel toată lumea 😀 . Vremea faină și profitam cum puteam 3-4 ore zilnic, nu aveam nici baterii bune.
După 15 Mai
După 15 Mai pe când am ieșit din Carantină, am reușit de mi-am cumpărat baterii noi, am făcut rodajul și eram pregătit de multe plimbări, a venit vremea urâtă cu ploi, vânt, frig, ect. și am stat mai mult prin casă, acuma nu puteam ieșii din cauza vremii și tot așa, a plouat foarte mult.
Pe când a venit vremea faină
Pe când a venit vremea faină înapoi, au început tot fellul de probleme cu Optimus-ul (cel puțin așa părea) și scădeau puterea bateriilor săptămânal cu 5 km din autonomia lor 🙁 , acuma am ajuns la concluzia că încărcătorul a fost de vină, așa sau stricat bateriile, practic a stricat două perechi de baterii acel încărcător 🙁 .
Accidentul
Pe când am reușit să-mi cumpăr baterii noi și a venit vremea caldă cu soare și aveam multe planuri de a vizita locuri din zonă, atunci am avut accidentul auto și toate planurile sau făcut praf 🙁 . Toată luna August am stat în curte la umbra vișinului cu umărul rupt de la accident 🙁 , în acele 3 săptămâni m-am plimbat doar imaginar cu gândul.
Septembrie
Doar din Septembrie am mai reușit să ies la plimbare cam până prin 15 Octombrie când vremea sa răcit și nu prea am mai ieșit pe afară, doar foarte rar 🙁 . Practic perioada rece a venit mai repede față de toamna lui 2019, când am fost la Turda cu Optimus-ul și la mijlocul lunii Noiembrie.
Aștept perioada caldă
Find astfel acest An 2020 nu prea am avut parte de plimbări, dar sper ca 2021 să recuperez și să fie multe zile cu vreme faină și cât mai multe plimbări. Multă sănătate