Tavitele pentru portbagaj si covorasele auto nu reprezinta mofturi, ci sunt indispensabile pastrarii igienei in autoturismele personale. Prin functiile si particularitatile lor, ele evita si deteriorarea masinii. Actiunea coroziva a noroiului, a umezelii de pe incaltaminte in anotimpurile reci, a uleiurilor si substantelor ce se scurg din bagaje determina la inceput ruginirea caroseriei, apoi ruperea tablariei. O gaura in podeaua masinii este un risc mare pentru utilizatorii mijlocului de transport.

Ptc-auto.ro ofera o gama variata de covorase auto.
Covorasele mocheta sunt putin mai pretentioase, de aceea se confidureaza dupa dimensiunile oferite de client. Aduse din Cehia, ele sunt disponibile in patru culori.

Covorasele auto Rigum merita sa fie alese deoarece:
-sunt facute din cauciuc de calitate, fara miros, dar avand capacitatea de a absoarbe mirosurile neplacute.
-eleganta le recomanda; finisajul este perfect, sunt placate la atingere
-nu aluneca de pe podea
-sunt impermeabile
-au rezistenta mare la: temperaturi extreme sau oscilante, uleiuri si substante chimice.

Covorase auto vw se vand foarte bine, pretul minim fiind de 112 lei, iar cel maxim de 157 lei.
Covorasele auto bej dau un aer distins interiorului masinii. Culoarea elegant, dar pretentioasa a covoraselor de cauciuc se mentine rin simpla curatare cu detergent obisnuit si jet puternic de apa.
Ele sunt flexibile si au grosimea optima pentru a nu se taiasau gauri in timp. Fiind decupate corespund de la inceput dimensiunii masini si nu necesita taierea de catre comparator.
Covorasele auto au 100% calitate si nu emana mirosuri neplacute nici la temperaturi foarte ridicate.

Tavitaportbagaj ford prezinta urmatoarele caracteristici:
-marginile de protective au dimendiuni generoase de 5.5-6 centimetri
-urmareste perfect conturul portbagajului, impiedicand infiltrarea lichidelor catre tablarie
-nu emana miros, ci are capacitatea de a retine/absorbi mirosurile neplacute
-este impermeabila
-are rezistenta mare la; umezeala, temperaturi extreme si variabile, uleiuri si substante chimice.
Produsul este confectionat dintr-un material plastic flexibil si durabil, se instaleaza usor si poate fi scos rapid pentru a fi curatat, pretul fiind de 112 lei.

Si Covorase auto VW Passat se afla in stoc. Accesoriile auto amintite mai sus ne ajuta sa:
1) Economisim. Fara tavite auto portbagaj si covorase auto, caroseria masinii noastre se strica in timp, iar murdaria din masina produce imbolnavirea noastra si a celor care calatoresc cu autoturismul. Atat reparatiile, cat si insanatosirea costa.
2) Muncim mai putin. Petele directe de pe podea si din portbagaj necesita curatatrea rapida. Uscarea lor face imposibila indepartarea. Un covoras auto sau o tava portbagaj necesita o curatare generala dupa multiple intrebuintari.
3) Decoram placut interiorul masinii. Fara covorase avem senzatia de gol si de rece. Acestea induc o atmosfera calda si inveselesc interiorul.

Studiind complet problema ajungem la concluzia ca accesoriile auto, contrar definitiei din dictionar, sunt indispensabile si reprezinta investitii care aduc beneficii insutit. Covorasele si tablitele auto nu reprezinta rasfat pentru masinile noastre, ci sunt la fel de necesare cum sunt apa, aerul si painea pentru oameni. La fel de important este si locul de unde le cumparam. Nu orice distribuitor ne ofera dreptul la retur in cazul plasarii unei comenzi eronate si are la vanzare cele mai bune produse din tara!