Vacantele sunt distractive, dar ca sa ajungi la destinatie poate fi destul de greu si obositor, chiar si atunci cand ajungi la destinatie nu o sa te simti ca acasa. De aceea mai jos vei descoperi accesorii pentru o calatorie perfecta chiar si pentru delegatiile in scop de serviciu.
Lista accesoriilor de mai jos te va ajuta in caz ca te plictisesti pe avion, ai nevoie sa dormi, sa iti incarci telefonul, etc.

Baterie externa. Incarcatoarele sub forma unei baterii externe au devenit populare fiindca sunt foarte practice si ocupa putin spatiu. Nu e nimic mai rau decat atunci cand crezi ca ai suficienta baterie si te trezesti pe drum spre destinate ca telefonul tau a ramas fara baterie. In plus, de obicei acestea au porturi USB, astfel incat poti ajuta un prieten, daca calatoriti impreuna.

Beauty case. Un portfard/beauty case este un accesoriu important si util, poti sa il pui in troller-ul mai mare, care va fi bagaj de cala, sau poti sa il folosesti ca bagaj de mana. Aici iti vei pune toate produsele cosmetice, asa ele nu se vor pierde si vei stii sigur unde sa le cauti, deoarece ele vor fi puse in beauty case, care este compartimentat inteligent.

Huse. Fie ca ai un laptop, o tableta sau ambele, cu siguranta vei avea nevoie de huse protectoare pentru ele, in special daca laptopul tau este fara o geanta speciala.

Mapa pentru acte. Documentele de identitate: pasaportul, buletinul si biletele de avion sunt foarte importante atunci cand calatoresti. Pentru a fi sigur unde sunt puse, si sa nu ajungi in situatia neplacuta de a sta intr-un aeroport, grabit si nevoit sa le cauti agitat peste tot, atunci o mapa pentru documente este alegerea perfecta. Este simpla si practica.

Carti. Cand ai escala sau pur si simplu drumul spre destinatie este lung si te plictisesti, este bine sa ai la tine cartea preferata sau o revista. De asemenea daca este zgomot in avion/masina si vrei sa te odihnesti sau sa asculti muzica, neaparat trebuie sa ai o pereche de casti.

Daca esti pregatit cum trebuie pentru o calatorie, totul va fi mai simplu si distractiv. Asa vei scapa de stres atunci cand trebuie sa iti faci bagajele sau cand esti in aeroport si nu iti gasesti cele necesare. Inspira-te din lista de mai sus si fa totul mai simplu si mai practic pentru calatoriile tale.