Salut, scopul acestui Grup-ul ZoltyBogata ”Noi facem, nu doar spunem cum trebuie făcut” , este pentru a ajuta persoanele cu Dizabilități din România. Vom încerca prin acest Proiect, cu ajutorul Domnului și al donatorilor să ajutăm pe ce-i cu nevoi special pentru a le putea oferii dependență de ce-i din jurul lor. Prin acest Grup, vrem să ajutăm persoanele cu dizabilități cu cărucioare/scutere electrice și diferite aparaturi medicale, sa-u acumulatori, ect. pentru ce-i cu posibilități reduse. Fiecare persoană poate publica un anume caz pe Grup, trebuie să facă o descriere, o poveste și tot Grupul va vota cazul.  Fiecare beneficiar trebuie să contribuie cu 25% din valoarea produsului, astfel vrem ca și beneficiarul să se implice, nu doar să aștepte totul pe gratis și nici nu vom accepta pretenții exagerate. Vrem să ajutăm persoanele să fie mai independente. În cazul în care vom accepta un caz în care persoana este dintr-un Centru Social, nu va trebui să contribuie cu cei 25%,pentru că știm bine că tot venitul lor se reține pentru îngrijirea lor.  Pe acest Grup vrem să aducem o speranță oamenilor cu diferite dizabilități, să demonstrăm că Dumnezeu face adevărate minuni, trebuie să ne încredem în El și ne va ajuta, dovadă e primul caz a lui Adriana Roman, sau străns banii doar în 4 zile, mare e puterea Domnului, a fost o mare minune.  Ne-am bucura ca și tu să ai dorința și bucuria de a ajuta pe cineva în nevoie, ‘Este mai ferice să dai decât să primeşti.’ (Faptele apostolilor, 20: 35). Maș bucura ca Domnul să vă lumineze și să ajungeți și voi la această concluzie, împreună putem face mult bine și noi ne-am bucurat când cineva ne-a ajutat, chiar și cu o vorbă bună. De aceia am dorința de a ajuta, de a face ceva fain și folositor celor din jurul nostru, Deci cine ştie să facă bine şi nu face săvârşeşte un păcat! (Iacov,4: 17)   Chiar de asta o să încerc să nu mai păcătuiesc în acest sens măcar și ”Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală”. (Galateni, 6: 9). Avem două conturi pentru donații, în euro și în lei. Avem și câteva reguli pe baza căreia va funcționa acest Grup. Multă sănătate

Reguli pentru grup:
1.Pe acest Grup se folosește un limbaj civilizat, fără înjurături, acuzații, jigniri, etc. În caz contrar persoana va fi exclus/ă.
2.Nu se postează poze cu imagini gen: cafeluțe, ursuleți, floricele, etc.
3.Se pot promova aparaturi medicale, noutăți, tratamente, donații cărucioare/scutere electrice.
4.Fiecare membru este rugat (nu obligat) să distribuie postările care sunt pentru interesul Grupului.
5.Minimul de donație este 20 lei și maximul fără număr .
6. Un caz se va alege prin publicarea lui pe Grup, dacă sunt mai multe cazuri, membri Grupului vor alege cazul, se va face o descriere al cazului prin care lumea să vadă pentru ce/cine donează.
7. Persoana pentru care se va face o campanie, este obligat/ă să contribuie cu 25% din valoarea produsului de care are nevoie. Trebuie să se implice în promovarea și distribuirea cazului său.
8. Banii rămași după încheierea campaiei, se reportează pentru cazul următor.
9. Persoanele care doresc să rămână Anonime, să specifice când donează, ca să știm