Cand vine vorba de usi exterior oferta de pe piata de profil este foarte bogata si variata, insa nu toate usile sunt la fel! Si nu ma refer aici doar la pret sau materialul din care este confectionata usa, ci la toate celelelate caracteristici care fac o usa de exterior sa fie cu adevarat deosebita. Multe persoane aleg usa de la intrare luandu-se numai dupa aceste doua criterii: aspect si pret, insa aceasta atitudine este complet gresita! 

Iata de ce anume trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o usa: in primul rand de rezistenta acesteia, apoi de nivelul de siguranta pe care il ofera,( respectiv mecanismul de incuiere), de gradul de izolare pe care il ofera, (atat fonica, dar si termica) si abia apoi de aspect si in ultimul rand de pret. Spun in ultimul rand de pret, deoarece nu este o investitie pe care sa o faceti in fiecare an, ci pentru ani buni, astfel incat nu ar trebui ca pretul sa va influenteze alegerea!

Cand decideti sa achizitionati o usa de exterior este indicat sa faceti o prospectiune de piata temeinica, pentru a va asigura ca veti gasi cel mai bun produs posibil. Eu v-as sfatui sa alegeti <a “rel=dofollow” href=”http://usipalladio.ro/de-ce-sa-alegi-o-usa-palladio/”>usi Palladio, din mai multe motive, bine intemeiate, pe care le vom analiza pe rand, in ordinea criteriilor enumerate anterior:

– Rezistenta- usile Palladio sunt confectionate dintr-un material deosebit, un anumit tip de fibra de sticla, incastrata in nichel, iar cadrul exterior este intarit cu otel galvanizat, ceea ce inseamna ca aceste usi sunt practic indestructibile, rezista excelent la intmperii si zgarieturi si nu au nevoie de vopsire
– Mecanismul de incuiere este de asemenea deosebit, avand un sistem de blocare cu carlig in 8 puncte si zavor autoblocant, ceea ce confera un plus de siguranta, fiind imposibil de spart.
– Izolarea fonica si cea termica sunt iarasi aspecte importante, iar usile Palladio, si in acest caz isi dovedesc excelenta, fiind dotate cu un prag dublu si fiind dublu faltuite, ceea ce inseamna ca nu permit curentilor de aer sa patrunda in locuinta si izoleaza sonor in mod eficient.
– In ceea ce priveste aspectul exterior al usilor Palladio, acesta este cu adevarat deosebit. Desi aceste usi nu sunt confectionate din lemn, modul in care sunt confectionate, prin matritare pe lemn, le face sa arate ca si cand ar fi confectionate din lemn natural. Finisajele sunt atat de deosebite, incat nu puteti face diferenta doar prin simpla apreciere vizuala.
– Pretul acestor usi este excelent avand in vedere raportul calitate pret.