Nu este vina noastra ca la un an dupa ce am deschis supermarketul au mai venit trei concurenti in cartier, unii chiar langa noi si oamenii ne-au ales fiindca:
-suntem serviabili. Oricata aglomeratie ar fi si chiar daca picam de oboseala, le zambim clientilor si deschidem suficiente case de marcat ca ei, cumparatorii, sa nu stea la coada.
-avem cele mai bune si ieftine produse. Legumele si fructele provin de la producatori romani fiindca sunt mai gustoase, la fel lactatele, dar facem acest lucru si din patriotism si ratiuni economice.

-marfa expirata sau pe punctul de a expira este scoasa imediat de la vanzare. Clientii nostri stiu asta. Nu am avut niciodata reclamatii din cauza calitatii indoielinice a produselor.
Mintea diabolica a concurentei ne-a provocat multe pierderi si daca nu exista firma 3 d-deratizarecompleta.ro probabil ca ne-am fi inchis portile definitiv fiindca prea le luam clientii tuturor.

Stit la ce s-au gandit? Sa prina soricei de la ei si sa Ie dea drumul printre legumele noastre, sa mai prinda unul si sa-l puna in raftul de lactate.
A venit lumea, a vazut, a fost consternata si ne-am trezit cu protectia consumatorilor pe cap. Ni s-a impus deratizare completa si mai mult de-atat vazand supararea noastra, cei care au venit in control ne-au propus sa vizionam impreuna si cu atentie camerele de luat vederi.
In timp ce pregatisem materialele, in calitate de manager mi-am amintiti cum au venit doi reprezentanti de la concurenta in magazinul nostrum motivand ca le plac marfurile noastre, sa ne spioneze.

Dovada ca soriceii au fost adusi pentru discreditare era in filmari. Cei doi puteai fi vazuti cum cautau sa ramana aproape singuri in zona vizata si scoteau din cutii soriceii, le dadeau drumul, apoi radeau satisfacuti.
Data viitoare vor fi monitorizati cu atentie si facuti de ras. Imi venise idea sa le fac un control la intrarea in magazin, sa gasesc rozatoarele asupra lor si sa le spun ca nu au voie cu ei in niciun magazin, cu atat mai mult in magazinele concurentei pe care nu o pot invinge cinstit!

Pana atunci trebuia insa sa scapam de soareci. Am sunat profesionistii de la firma amintita si le-am spus ca avem o urgenta fiindca in cateva ore centrul comercial trebuia sa fie curat 100% sa nu ne scada vanzarile care inainte de minivacanta de 1 Mai explodeaza.
La ora stabilita, adica peste 2 ore de la incident, erau la adresa indicata cu aparatura necesara si cu substantele necesare.
Nefiind nocive am stat fara grija, iar ei s-au grabit sa termine repede si bine deratizarea completa.

A doua zi am deschis si nu mai era nici urma de soricei. Am afisat certificatul de deratizare si am printat imaginile compromitatoare in care se vedea cine ne-a adus soarecii pe cap.
Clientii vin acum din nou si rad cand isi amintesc cat de neserioasa este concurenta. Nu numai ca nu a reusit sa ne fure clientii, ci au pierdut si putinii cumparatori care se duceau acolo, fiindca acestia au spus:
-Inseamna ca aveti multi soareci prin magazin, daca dati si altora!