Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

135 pungi cu dulciuri de Crăciun pentru copii

Salut, ieri am fost să cumpărăm dulciurile pentru copii de Crăciun. Tot cu Levi, Ioana și Andrei am fost, aceiași gașcă ca de Moș Nicolae. La Kaufland foarte multă lume, e normal, mai ales că e și duminică, oamenii fac cumpărăturile de Crăciun și noi pentru copii. Cam criză de produse, am avut mari dificultăți în a găsii 135 din același produs, a trebuit să mai și improvizăm, la biscuiți a fost cel mai complicat, dar Ioana e foarte descurcăreață și a rezolvat repede, de data asta a trebuit numărate produsele, nu prea a mai fost la bax-uri 🙁 ,a fost puțin mai greu ca data trecută.

După ce am ajuns acasă, am început la făcut pungile, echipa a doua formată din Andrei, Bebe, Radu, Angela și Melinda. Parcă de data asta pungile sunt mai mari. Am făcut 135 pungi cu dulciuri și urmează să le distribuim cât mai repede, urmează să primim cutii ShoeBox și am spațiu de depozitare limitat. Acum urmează distribuirea pungilor la copii, dacă știți copii mai săraci prin zona Turda și satele împrejur, să mă anunțați. Multă sănătate

Anterior

Amintiri din Spania (Zonă Rezidențială)

Următorul

Am oferit 65 pungi cu dulciuri la copiii din Band

  1. Gigica Georgeta Precup

    Nu lăsa pe nimeni și nimic să te îndepărteze de calea pe care ți-a spus Dumnezeu să mergi. Vor fi încercări la fiecare pas…fii puternic și rezistă până l capăt…DUMNEZEU te v-a răsplăti pt tot. Multă sănătate și Sărbători fericite !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén