Ti s-a ars o siguranta, trebuie sa schimbi o priza sau aerul conditionat nu functioneaza? Fiecare am trecut prin astfel de situatii cel putin o data si am avut nenorocul sa dam crezare anunturilor cu electricieni, fericiti ca, in sfarsit, problema noastra are rezolvare – 07Handyman! Iar cand domnul a venit, sa realizezi ca nu e nici pe departe electricianul caruia sa-i lasi pe mana instalatia casei tale.

Noi iti punem la dispozitie un electrician autorizat ANRE in Bucuresti si in cele mai importante orase ale Romaniei, capabil sa intervina prompt si cele mai mari conditii de siguranta in rezolvarea oricaror probleme aparute la instalatia electrica si nu numai. Iti garantam ca oamenii din echipa noastra sunt specializati sa intervina in orice problema a instalatiei, cunosc foarte bine fluxurile de energie si isi iau masuri de siguranta. Insa nu este atat de usor sa il intalnesti pe domnul cu pricina!

Ca sa fii sigur ca ai ales electricianul potrivit, specialistii 07Handyman iti vin in ajutor cu urmatoarele sfaturi. Asa poti constata daca profesionistul ales stie sau nu sa rezolve problema.

  1. Un electrician profesionist ANRE va dori sa ii explici problema si toate necazurile cu care te confrunti, cum se manifesta si orice alte disfunctionalitati ale retelei electrice ai observat. Abia dupa aceea. va veni cu recomandari si sfaturi de rezolvare a problemei, urmand sa treca la treaba.

 

  1. Este capabil sa te ajute cu instalarea sau mentenanta oricarei instalatii prevazuta cu dispozitive electrice. Asta pentru ca un specialist ANRE stie sa citeasca planurile, sa testeze instalatii si sa repare sau schimbe consumabilele. Te poti baza pe el chiar pentru instalarea unei alarme sau montajul aerului conditionat.

 

  1. Iti ofera certitudinea ca nu iti pune casa si bunurile in pericol. Un electrician profesionist al 07handyman niciodata nu iti va recomanda materiale sub standarde, legaturi electrice periculoase, prize necorespunzator instalate pe perete sau ce nu au impantare.

 

  1. Recunoaste si intervine in problemele de la contoarul electric. Electricianul autorizat ANRE in Bucuresti si principalele orase ale tarii de la 07handyman stie sa inlocuiasca sau sa inlature contactele imperfecte de la tabloul electric. Iar pentru ca este autorizat ANRE nu incalca clauzele prevazute in contractul cu furnizorii de energie.

 

  1. Poate reface intreaga structura electrica dintr-o casa sau cladire de birouri si face cele mai bune recomandari pentru pozitionarea prizelor, a cablurilor sau a corpurilor de iluminat, astfel incat firele sa nu provoace accidente.
  1. La 07Handyman folosim doar materii prime certificate – Electricienii nostri aleg doar materialele cele mai bune pentru lucrarile pe care le desfasoara – acestea au o importanta primordiala, mai ales ca pot cauza incendii cauzate de supraincalzire. In cazul in care doresti o instalatie intr-o cladire noua, acesta poate veni cu propriile materiale, ce vor aparea pe factura.

 

  1. Emitem factura – Stim, foarte putini fac asta. Daca ai gasit unul care iti ofera deviz si factura pentru materiale si manopera, esti un caz fericit.

 

Speram ca sfaturile noastre te vor ajuta in cautarea unui electrician autorizat ANRE in Bucuresti care va face treaba buna in casa ta!