Nu se poate concepe o unitate de alimentație publică fără vitrine frigorifice.
În aceste aparate se expun și depozitează produsele perisabile, care dacă nu sunt păstrate corespunzător, atentează direct la sănătatea consumatorilor, tocmai de aceea design-ul lor trebuie să îmbine armonios utilul cu plăcutul. Este dificil pentru cei care amenajează un restaurant sau o cofetărie să măsoare și să distribuie milimetric spațiul. Industrial Cold are o veste bună pentru toți întreprinzătorii: execută vitrine industriale la comandă, conform dimensiunilor precizate de client.

Prin această stategie, firma a satisfăcut exigențele celor 100 de clienți, printre care se numără magazine și centre comerciale renumite.
Cererile de vitrine frigorifice industriale, după dimensiunile stabilite de client, sunt în creștere vertiginoasă în ultimii cinci ani.

Caracteristicile care recomandă vitrinele industriale, produse de Industrial Cold sunt:
-varietatea produselor. Oferta este diversă din toate punctele de vedere. Se pot comanda vitrine orizontale și verticale, echipate cu perne de aer, cu ventilație sau congelare, după necesitate.
-materiale de calitate, producători profesioniști. Firma asigură utilizarea celor mai bune și inovative materiale, iar cei care le realizează au o pregătire profesională excelentă.
-vitrinele performante dispun de dispozitive de controlare de la distanță, aspect care înseamnă reducerea stresului deținătorilor de cofetării, patiserii sau măcelării.
-serviciile oferite sunt complete și cuprind: consultanță, proiectare și montaj
-service și maintenanța incluse
-garanție extinsă.
-prin calitatea vitrinelor și flexibilitatea prețurilor, succesul este garantat.
-cei 14 ani de experiență încununați de un număr mare de contracte și de sute de aprecieri ale clienților.

Firma se mândrește cu succesul în afaceri al unor clienți cu pretenții care controlează domeniile lor de activitate din România, nume sonore cum ar fi: Cris-Tim, Caroli, Mc Donald’s, KFS, Primola, Heidi și Fru-Fru.
Datele de contact ale firmei sunt la îndemâna oricui: tel. 0726 237 828 și e-mail: office@industrialcold.ro.
Dacă o vitrină frigorifică achiziționată dintr-un centru commercial care se defectează trebuie dusă la centre speciale, vitrina industrială realizată de Industrial Cold este reparată la fața locului, echipe de specialiști asigurând buna funcționare a aparatelor frigorifice.