Ca multi dintre voi, si eu am un catel de cativa ani si tin foarte mult la acesta. Este din rasa Terrier, una dintre preferatele mele, o adevarata pufosenie. Locuiesc in zona rurala asa ca ingrijirea acestuia este oarecum problematica, in special in zilele poioase cand iese pe afara si se murdareste foarte rau. Insa am reusit sa gasesc diverse metode prin care sa rezolv aceste probleme cu ajutorul magazinelor de animale.

In primul rand, este un catel destul de lenes care prefera sa doarma foarte mult, mai ales in timpul zilei asa ca a trebuit sa ma ocup de aceasta problema si sa-i achizitionez ceva pe care sa doarma, un culcus sau ceva de genul. Pe timp de vara doarme peste tot prin casa si cauta in special zonele mai reci unde scapa de caldura de afara insa in sezonul rece are nevoie de un loc calduros unde sa se poata desfasura in voie. Cautand pe internet o solutie am ajuns la magainul online animax.ro unde am descoperit numeroase culcusuri calduroase pentru sezonul rece.

Astfel de magazine pentru animale au devenit foarte populare in randul persoanelor care detin un animal de companie si poate furniza multe produse si solutii prin care posesorii iti pot ingriji companionii si ii pot pregati pentru diverse etape ale dezvoltarii acestora.

Un culcus pentru caini este o solutie foarte buna atunci cand ne decidem sa ne luam un companion. Poate reprezenta atat un loc de odihna cat si de joaca, in interior, pentru zilele ploioase sau prea reci iar curatarea acestuia este foarte usoara. Dimensiunile acestora variaza in functie de rasa cainelui, varsta acestuia sau numarul de catei care il folosesc. In cazul in care avem mai mult catei mici este nevoie de un culcus in care au toti loc dar si care sa le ofere pe timpul noptii caldura necesara.

Pe animax.ro avem la dispozitie numeroase modele de casute, culcusuri, saltele si covorase pentru caini din materiale de calitate si cu diverse modele, care mai de care mai colorate si mai diversificate. Trebuie sa stim si ce culori prefera cainele nostru pentru a ne asigura ca se va simti bine in noul sau culcus si ca va fi pe placul lui. Eu personal am ales un culcus ou pentru catelul meu, de culoare mov care s-a dovedit a fi o alegere buna pentru ca acum se pare ca nu se mai poate desparti de ea.