Cei care lucreaza in Germania stiu cat de important este sa aiba o firma transport persoane Romania – Germania de incredere, o firma care sa-i duca la destinatie in siguranta si in cele mai bune conditii.
Eu am calatorit de curand cu o firma de transport persoane Romania – Germania si cred ca mi-am gasit firma de transport potrivita. E vorba de david-trans.ro. Aceasta firma mi-a oferit o experienta foarte placuta si as calatori oricand din nou cu ea.

In primul rand pentru mine a contat mult siguranta transportului. Am cautat o firma de transport persoane Romania – Germania care sa aiba angajati soferi profesionisti, soferi cu adevarat atenti. La cate evenimente neplacute au loc din cauza neatentiei soferilor, am vrut sa aleg bine. M-am interesat de la prieteni care au mai calatorit cu aceasta firma si am aflat ceea ce imi doream – soferii de la David Trans sunt cu adevarat responsabili.

Apoi, au contat pentru mine foarte mult conditiile de transport. Cand vine vorba de un drum de cateva zile cu autocarul, nu e prea placut sa calatoresti in conditii de proasta calitate. Conditiile celor de la David Trans sunt de calitate superioara. Scaunele sunt foarte confortabile, autocarele sunt curate si atmosfera este una linistita.
Mi-a placut mult si faptul ca aceasta firma de transport persoane Romania – Germania ofera o masa gratuita pe traseu, la un restaurant. Face mult o masa calda cand calatoresti atat de multe ore. Parca altfel rezisti la un drum lung.

Pretul a fost si el important, dar nu prioritar pentru mine, mai ales avand in vedere faptul ca am vrut sa calatoresc cu autocarul deoarece mi-e frica de avion. Am vrut un pret de bun simt, dar nu am cautat firma de transport persoane Romania – Germania care sa aiba cel mai mic pret, deoarece stiu ce poate insemna de multe ori un pret mic.

Eu personal mi-am gasit o firma de transport persoane Romania – Germania exact pe placul meu. Calatoresc linistita si mereu ajung la destinatie intr-o forma foarte buna. Daca si tu vrei la fel, ia legatura cu cei de la David Trans.