Salut, în ultimele 2-3 săptămâni am reușit să mai facem trei bucurii la trei persoane cu dizabilități grave. Sunt persoane care se mai gândesc la alte persoane în aceiași situație ca a lor, sau mai precis sunt frați de suferință 🙁 . În primele două cazuri și-au donat scuterul vechi, puteau să-l vândă, dar au preferat să facă o bucurie și acest lucru este de apreciat, bravo lor. Eu doar am fost un intermediar în aceste cazuri 😀 .

Cazul 1 . Mă sună într-o zi Tiberiu Atilla Balint și îmi spune că are de donat un scuter electric în perfectă stare de funcționare, să căutăm o persoană care chiar merită. Am distribuit pe facebook, am specificat câteva reguli printre care una era ca cel care va fi ales, să meargă personal după scuter la Târgu-Lăpuș, sa-u înscris mai multe persoane din toată țara, dar sa încadrat Codin Gorcea din Luduș jud. Mureș.

Cazul 2. Pe domnul Ioan Arion din Turda îl cunosc personal și la fel am rămas foarte surprins că la doar câteva zile distanță a vrut și el să doneze scuterul lui cel vechi. În acest caz el a ales-o pe Florica Horvath din Negrești-Oaș. Ea are amputație la ambele picioare 🙁 .

 

Cazul 3. La acest caz eu doar am distribuit o postare prin care Ana-Maria Bandiu ruga oamenii să o ajute și pe ea să își poată cumpăra un scuter electric. Eu apreciez persoanele care încearcă ceva, nu doar așteaptă să cadă din cer. Asta e încă o dovadă că un simplu SHARE (distribuire) poate ajuta foarte mult în unele cazuri, în acest caz a ajutat 100% și domnul Cseh Tiberiu ma contactat și ia donat un scuter electric. Eu sper să mai fie și alți care să urmeze exemplul lor de a ajuta. Multă sănătate