Multe persoane întâmpină probleme atunci când au nevoie de un anumit lucru și nu reușesc să-l găsească acasă pentru că a fost depozitat “prea bine”… Și asta doar din dorința de a ține lucrurile cât mai bine depozitate, pentru a oferi locuinței, pe cât posibil, senzația de ordine. Cum să faci însă astfel încât să ai lucrurile bine ordonate, dar la îndemână și totul într-un mod care să fie plăcut din punct de vedere estetic, fără senzația de aglomerație? Răspunsul este simplu: cu rafturi de perete, etajere și alte astfel de elemente care permit depozitarea lucrurilor importante aproape de zonele tale de interes. Le poți folosi în living, în dormitor, în birou, în spațiul tău de citit / lounge, chiar și în balcon.

Inspirație nordică, design minimalist

Rafturile de perete și etajerele moderne în stil minimalist oferă încăperilor o estetică foarte ordonată, plăcută privirii, chiar și atunci când depoziteti cărți și alte obiecte care contează pentru tine, inclusiv decorațiuni care îți reflectă personalitatea. Stilul nordic vizează utilizarea materialelor primare, simple (lemn, metal), dar de foarte bună calitate, cu rezistență în timp și aspect impecabil. Finisajele naturale ale rafturilor moderne de living, fabricate din lemn masiv de designeri inspirați, vor oferi încăperilor eleganță și în același timp autenticitate.

Rafturi perete și etajere moderne la NoRDA

Românii pot găsi astfel de rafturi perete suspendate și etajere cărți sau pentru alte obiecte într-un magazin online autohton. Este vorba despre NoRDA, un e-shop cu personalitate, care propune o selecție variată de mobilier, corpuri de iluminat și fel de fel de accesorii și decorațiuni, toate de inspirație nordică și chiar de origine din țările scandinave. Aveva, Sodahl, House Doctor, Ferm Living și House of Rym sunt doar cateva dintre brandurile furnizorilor cu care colaborează magazinul online.

Designul este foarte important la orice etajere și rafturi de perete alese pentru living sau orice alt spațiu, dar ideal este ca totul să fie proiectat și încadrat astfel încât funcționalitatea să fie maximă. Nordicii abordează aceste aspecte foarte pragmatic, ceea ce este de mare folos oricăror utilizatori de rafturi perete și etajere moderne pentru locuință și nu numai.

“Dacă atunci când amenajezi livingul vrei să utilizezi cutii independente montate pe perete, poți opta pentru anumite combinații pentru a-ți crea o bibliotecă personalizată cu o compoziție originală. Pune în valoare lucrurile decorative preferate în cel mai frumos mod posibil, cu etajerele moderne de la NoRDA!”, este invitația reprezentanților magazinului online anterior menționat.

Mereu fără compromisuri

Nu trebuie să alegi între a avea lucrurile tale preferate la îndemână și a păstra ordinea și estetica desăvârșie în locuința ta. Dacă optezi pentru rafturi perete suspendate și etajere moderne din gamele de produse în stil scandinav, cu siguranță vei valida toate criteriile tale de selecție și vei putea să eviți compromisurile. Important este să te simți bine în locuință, ordinea îți va oferi o senzație de confort sporit.
Poți avea totul în apropiere, dar bine clasificat, astfel încât să mergi mereu la țintă atunci când cauți ceva. Și asta fără să încarci prea tare zonele, selectând evident obiectele care contează cu adevărat și depozitându-le pe cele pe care le folosești rar în locuri mai puțin supuse privirilor tale și ale oaspeților. Nu uita însă să lași la vedere acele obiecte de decor care punctează la capitolul stil personal!