Cum gospodarul isi face iarna car si vara sanie, m-am gandit sa simulez eventualele nevoi de piese auto pentru masina mea de care sunt foarte mandru si pe care o consider un membru al familiei de acum, chiar daca se afla in stare perfecta de functionare. Doresc sa stiu cum stau, daca i se defecteaza ceva.
Cum cel mai mare depozit de piese se afla la dezmembrari auto Alesd avand in stoc 100 000 de piese auto originale second hand, cu garantie am poposit intr-o zi sa inventariez produsele pentru Audi A2 8Z 2000-2005.

Cautarile mele au fost rasplatite cu afisarea a doua pagini pline cu cele mai bune piese pentru autoturismul personal. Iata ce am gasit:
1) Amplificator bluetooth la reducere. Daca pretul initial a fost de 480 roni, acum costa doar 360 lei.
2) Chiuloasa cu ax cu came, cost 900 lei, cu 300 mai putin decat tariful initial
3) Calculator motor, 670 lei.
4) Injector, 450 lei
5) Clapeta acceleratie, 450 lei, dar si alte clapete care costa 360 lei
6) Injectoare, 450 lei
7) Bara spate 350 lei
8) Bobina de inductie, la urmatoarele preturi: 230, 250 si 100 lei.

Toti posesorii de autoturisme sa-si inceapa cautarile la dezmembrari auto Alesd fiindca este mult mai avantajos, decat in magazinele fizice de piese auto! Cel mai important avantaj consta in acordarea perioadei de garantie. De multe ori, o piesa noua, contrafacuta, fara termen de garantie se strica la montarea ei, iar cumparatorul este pacalit. Aici toata marfa este verificata inainte si se vinde cu o perioada mai mult decat multumitoare de garantie. In plus de la plasarea comenzii, pana la livrarea piesei la domiciliu dureaza foarte putin.

Un alt avantaj se refera la disponibilitatea personalului care ofera si consultanta gratuita. De altfel, in magazinul virtual ABC CAR clientul este condus pas cu pas, astfel incat operatiunile se desfasoara usor si sunt incununate de succes.

Consider ca suntem norocosi sa avem astfel de intreprinzatori in Romania, care pun interesele cumparatorilor pe primul plan si dovedesc eficienta economica si respect fata de munca si mediul inconjurator.