Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Sfântul Termopan, fereastra spre Rai

Salut, de când am văzut această știre cu Sfântul Termopan, râd singur de nu mai pot. Ce proști sunt oamenii în secolul vitezei 🙁 ,văd și cred toate proștiile.  Dacă era acum o mie de ani, poate că era acceptabilă treaba asta, cred că nici atunci nu erau oameni atât de proști 🙁 , pe vremea aceia nu erau termopane 😀 .Se închină la un termopan, când scrie clar în Biblie, ”  Căci este scris: ‘Domnului, Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui să-I slujeşti.’” Matei, 4:10.  Cum îi prostește Satana cu astfel de prosti? 🙁 .Acesta e rezultatul că omul nu citește Biblia și doar se iau după povești băbești și tot felul de prosti, e greu să citească, mai bine se i-au după tot felul de prosti,  3 Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă, ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor.
4 Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite. 2 Timotei, 4
Ai Doamne milă de ei. Multă sănătate

Previous

Plimbarea de Duminică ( în loc Plăiești )

Next

Miercurea fara cuvinte (212)

4 Comments

  1. Chiar ca e o situatie penibila si jenanta. Lumea deja crede atat de mult in divinitati incat asteapta ca cineva sa le ghideze viata spre bine. Nu va mai rugati pentru bani, munciti-i. Nu va mai rugati pentru sanatate, o puteti dobandi daca stiti cum sa va gestionati viata, timpul, regimul si alte detalii.

  2. IzabelaPop

    Uite ca aflat un mesaj foarte bun redactat intr-o maniera greu de aflat in internetul din Romania. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

  3. Sunt convins ca este o prostie istoria cu termopanul, dar nu e ceva nou. Sa nu uitam ca in anii 1920 (parca) in Romania a fost isteria minunilor (sic!) de la Maglavit (cu mosul Dumnezeu care a aparut unui taran).
    Acum, sa fim seriosi, sa radem de unii pentru ca vad o coborare a sf duh intr-un gema, fie el termopan, dar sa luam de buna invierea de pe o cruce, mi se pare ca duce a ipocrizie. Eu unul rad si de unii si de altii. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén