Chiar inainte de Craciun, ne-am apucat sa renovam apartamenul, deoarece nu voiam sa ne prinda anul nou cu lucruri vechi si peretii nezugraviti. Treaba a fost programata cu o luna inainte, dar din cauza unor inconveniente, a trebuit sa scurtam procesul la numai doua saptamani. S-a lucrat de zor si, intr-un final, am reusit sa zugravim peretii, sa schimbam cateva lucruri si, in sfarsit, sa schimbam usa de la intrarea in sufragerie.

Ca sa intelegeti, usa de la intrarea din sufragerie avea in jur de 35 de ani si, deseori , o asociam cu amintirile de pe vremea comunismului. Am facut o investitie si am schimbat usa folosit produsele de la magazinul exclusivedoors.ro.

Acest magaizn online detine o gama mare de usi exterior, de cea mai buna calitate, si mi-a fost recomandat de un prieten acest site.

Am fost surprins sa vad atatea produse pe site-ul lor si nu credeam ca poate sa fie atata diversitate atunci cand vine vorba despre usi metalice sau usi din geam.

Cum nu puteam sa mai pierd mult timp, am cautat fix ce ma interesa, si anume usi interior din lemn si sticla securizata.

Din aceasta categorie, am ales un produs destul de simpatic. Astfel, am cuparat modelul de usa Astra Dekor Art. Aceste modele de usi sunt laminate si folosesc sticla securizata pentru a asigura rezistenta geamului in timp. Usa este foarte eleganta si da bine cu restul incaperii. Fiindca exclusivedoors.ro este o companie care realizeaza produse dupa nevoile clientului, a trebuit sa solicit o oferta pentru pret, avand in vedere detaliile mele tehnice.

Raspunsul a venit in circa 30 de minute din partea firmei si am fost surprins de pretul accesibil. Am plasat comanda si am asteptat o saptamana pentru ca usa sa fie livrata prin curier.

Usa Astra Dekor Art a sosit exact asa cum au zis cei de la exclusivedoors.ro. In colet se afla usa, manerele care se monteaza dupa ce se fixeaza usa si un set de instructiuni. Desi nu am mai montat niciodata o usa de acest fel am reusit, fara nici o problema, sa fixez usa si sa montez totul ca la carte. Sunt foarte multumit de produsul pe care l-am cumparat de la exclusivedoors.ro si consider ca, pe viitor, o sa schimb si usa de la intrare si, poate, usa de la baie.

Desi este o firma recunoscuta pentru calitatea produselor, exclusivedoors.ro ofera preturi foarte convenabile avand in vedere raportul calitatii.

Am recomandat, de fiecare data cand am avut ocazia, acest magaizn online prietenilor mei, dar si superiorilor mei de la serviciu, care in curand o sa faca renovari la birou. Datorita faptului ca le-am povestit despre exclusivedoors.ro, se gandesc ca toate usile din cladire sa fie facute doar de exclusivedoors.ro pentru a asigura intimitate si siguranta angajatilor.

Exclusivedoors.ro ofera cele mai rezistente usi cu design modern, care sa iti protejeze casa, generatii la rand fara sa necesite reparatii. Pentru cei care pretuiesc confortul si siguranta casei, usile de la acest magazin sunt cea mai buna varianta!