Exista o culme a jocurilor online: sa joci de unul singur si sa pierzi. Jocul, in esenta, presupune un parteneriat si are la baza negocierea deoarece prin delectare reproduce interactiuni sociale.

Exista multe site-uri cu jocuri virtuale gratuite, multe dintre aceastea sunt educative, in plus, mai bine ne putem tine copilul sub control cand se afla in casa cu noi, in fata unei tablete, decat daca ar fi singur in parc sau in oras.
Cu toate acestea, un partener de joc face atmosfera, iti stimuleaza creativitatea si gandirea, este o companie umana in mediul acela rece, virtual.

Acestea sunt motivele pentru care jocuri in 2 gratis sunt preferabile celor individuale. Jocul in doi pune bazele competitivitatii prin divertisment. Oamenii invata sa fie mai buni prin intermediul unor situatii ipotetice si unor reguli stabilite dinainte. Jocurile in doi pot fi jucate in families sau intre prieteni.
Site-ul care ofera jocuri in 2 gratis s-a gandit ca prin aceasta strategie poate consolida relatia dintre sot-sotie si relatia dintre parinti-copii.

Chiar daca nu au bani sa iasa in oras, sa calatoreasca sau sa mearga la cumparaturi, ei pot petrece placut timpul impreuna. Si prietenii se pot suda in urma competitiilor in doi. Lupta cu serpii in doi este un exercitiu de imaginatie benefic care demonstreaza ca pentru a supravietui, omul trebuie sa coopereze. Doi oameni pot invinge mai mai usor serpii reali, virtuali sau metaforici.
Tom si Jerry in doi are mai mult farmec. In joc nu exista bariere de sex, varsta sau statut social.
Jocul pune semnul egalitatii intre parteneri: fiecare are aceleasi drepturi si aceleasi indatoriri. “Nimeni nu este mai presus de legea (regulile ) jocului!”

Se pot organiza si curse de masini in doi si batalii la sol in doi, important este ca niciun jucator sa nu triseze.
Daca monstrii fura mancarea, echipa de jucatori trebuie sa o salveze ca planeta sa nu moara de foame. Si meciurile de fotbal in doi sunt palpitante.

Oferta de jocuri este variata si generoasa fiindca accesul nelimitat este gratuit, de aceea experimentati viata in doi si prin joc!