Ce ar putea sa fie multicolori sau monocromi, albastri, galbeni, cu degradeuri, sa prezinte nuante vibrante de verde, sa aiba nuante pale de roz sau imprimeuri florale?

Sa aiba reprezentari grafice de tip animal print, sa fie ori de strada, ori office, ori pentru evenimente speciale, sa aiba buline, fundite, sireturi care urca pana deasupra gleznei sau barete de inchidere decorate?

Sa fie tigrati, inalti sau josi, cu talpa ortopedica sau cu platforma, comozi sau obositori, dar spectaculosi, sa aiba decupaje, sa emane voluptate si sa nauceasca femeile determindu-le sa ii incurce pe x cu y si vice-versa? Unii pot fi comozi, unii somptuosi, altii indrazneti. Desigur, este vorba despre pantofii de dama.

Este mereu avantajos sa cumperi pantofi de dama ieftini?

Daca sunt achizitionati si la preturi ieftine cu atat mai bine. Vor mai avea bani si pentru alta pereche. Oricat de multe perechi de pantofi vor avea femeile, niciodata nu se vor opri din cumparat. Mai ales ca, in ultima perioada, atunci cand isi doresc o pereche de pantofi ieftini, femeile nu mai strabat strazile, nici magazinele, ci internetul de-a lungul si de-a latul indiferent de viteza navigarii, indiferent de programul incarcat sau de lucrurile pe care le au de facut. In ultima perioada, achizitionarea de pantofi de dama ieftini si din mediul online determina femeile sa ne lase mai mult timp la fotbal sau cu prietenii la bere. Ferice si deopotriva vai si amar de cei care au o iubita al carei suflet trepideaza cand vede o pereche de pantofi.

modele florale pentru doamne

Pentru femei, achizitionarea unei perechi de pantofi poate reprezenta sensul vietii. Sa nu indraznim asadar sa intrerupem vreodata din aceasta activitate vreo femeie. De altminteri, noi nu vom mai avea sens.

Totusi, in mintile barbatilor prinde contur o aporie: in functie de ce anume isi cumpara o femeie o pereche de pantofi? Vrem sa stim, poate pe viitor le vom surprinde si ne vom descotorosi astfel de eticheta de „bautori grobieni de bere carora le-a fost sortit pe vecie ciocanul”.

Cum se aleg pantofii de dama din online?

In genere, femeile isi aleg o pereche de pantofi in functie de urmatoarele aspecte:

  • Sezon- odata cu sezonul estival, femeile isi indreapta atentia catre cele mai sofisticate modele de pantofi de dama. Doar nu mai au balti de ocolit. In functie de tinuta pe care o vor purta, se vor orienta catre, de exemplu, o pereche de pantofi cu toc inalt sau o pereche de pantofi de dama de tip Oxford
  • Material- de multe ori, reprezentantele sexului frumos, din porniri adanci ce isi au originea in sentimentul de compatimire cu privire la animale, se pot orienta chiar si catre pantofii de dama din piele ecologica
  •  Forma-  doar ele stiu cum pot sa mearga cu o pereche de pantofi de dama al carui toc ajunge si peste 12 centimetri

Avand in vedere ca, din perspectiva lor, frumosul surclaseaza necesarul, alegerea unei perechi de pantofi de dama poate crea scurtcircuitari acute in mintea unui barbat.  Barbatii cu cap stiu ca problema este insolubila.

Asadar, daca nu i-ati cumparat inca femeii de langa voi o pereche de pantofi de dama ieftini, puteti da un tur de internet. In mediul online exista o multime de colectii cuprinzatoare de pantofi de dama. Modlet.ro este unul din magazinele care va pun la dispozitie articole de incaltaminte care sa le dea pe spate pe iubitele, respectiv sotiile voastre.