Sunt o multime de parinti care isi inscriu juniorii la cursuri engleza copii. Ei isi dau seama de faptul ca invatarea unei limbi straine este benefica pentru cei mici si prin urmare ii inscriu la cursuri.

Sunt o multime de centre de limbi straine care au portile deschise pentru toti copii. La centrele specializate cel mic va avea posibilitatea sa invete germana pentru copii, franceza, italiana sau orice alta limba alegi pentru el.

Daca ai un copil ceva mai marisor si pana acum nu te-ai gandit sa il inscrii, nu e tarziu pentru nimeni. Limbile straine se pot invata la orice varsta, insa, cu cat mai devreme cu atat mai bine.

Si eu am cautat de curand un astfel de centru, deoarece eram interesata de cursuri franceza copii  pentru nepotica mea. Am luat legatura cu mai multe centre si mi-a placut mult faptul ca toate incearca sa creeze un mediu de invatare cat mai prielnic, folosesc metode de predare moderne si au cursurile structurate pe grupe de varste si pe niveluri.

Nepotica mea a parcurs foarte usor primul nivel si bineinteles ca dupa a continuat sa avanseze in invatarea limbii franceze. Acum, de cand a mai crescut isi manifesta interesul si pentru limba italiana, fapt pentru care sora mea vrea sa o inscrie si la cursuri de italiana pentru copii.

Am observat faptul ca a invatat o multime de cuvinte noi, si nu doar din vocabularul limbilor invatate, ci si din cel al limbii romane, si-a imbunatatit capacitatea de memorare, e mult mai atenta si socializeaza foarte usor cu ceilalti copii.

Daca si tu vrei sa investesti in dezvoltarea armonioasa a copilului tau, inscrie-l din timp la un curs de limbi straine. Cand e mic poate nu-si va da seama, insa, cand va creste iti va multumit in mod cert.