Cu siguranta, stim cu totii cat de importanta a devenit promovarea in ultimul timp, mai ales in mediul online. Cu alte cuvinte, am putea spune ca fara promovare nu existi. De ce este atat de importanta promovarea si ce inseamna? Promovarea inseamna mai intai, sustinere, sprijin, si mai apoi, progres, dezvoltare.

In cazul in care aveti un site web care nu are vizitatori, promovarea Google va poate fi de un real folos. Acest tip de promovare site Google cu TopOnWeb.ro nu se rezuma la faptul ca veti avea mii de vizitatori.. Ulterior, acesti vizitatori vor deveni clientii dumneavoastra. Vor fi informati in legatura cu produsele si serviciile oferite de site-ul dumneavoastra, iar apoi vor putea beneficia de acestea. Acest lucru este posibil prn expunerea lor online, adica prin promovarea Google.

In cazul in care aveti o firma, dar aceasta nu exista in mediul online, promovarea Google va va face viata mai usoara. Clientii vor putea intra in contact mult mai simplu si eficient cu firma dumneavoastra pentru a beneficia de produsele si serviciile pe care le oferiti.

Promovarea Google presupune crearea de site-uri web pentru a va asigura prezenta in mediul online. In cazul in care aveti deja un site, va putem ajuta cu un re-design al site-ului. In ceea ce priveste cresterea vizibilitatii pe internet, aceasta este posibila si prin intermediul retelelor de socializare, care tind sa ia o si mai mare amploare pe zi ce trece. De asemenea, promovarea Google ofera site-uri mobile, accesibile de pe telefon, tableta sau laptop. Altfel spus, va ofera accesibilitate si adaptabilitate absoluta. Cel mai important lucru este acela ca promovarea de acest tip presupune consiliere permanenta. Cerintele dumneavoastra vor fi mereu ascultate si luate in calcul, planurile vor fi concepute, iar proiectele vor fi demarcate cu acordul ambelor parti. Cheia succesului o reprezinta comunicarea si consilierea permanenta.

Tot aici putem vorbi si despre optimizare seo. Optimizarea SEO cu TopOnWeb este o strategie de marketing online prin care site-ul web este imbunatatit in asa fel incat sa ajunga cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare. Optimizarea SEO este o strategie de marketing online prin care site-ul web este imbunatatit in asa fel incat sa ajunga cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare. Google este cel mai folosit motor de cautare, cu toate ca mai exista multe altele. Acest fapt ne arata cat de importanta devine promovarea Google si ofera totodata, credibilitate si incredere utilizatorilor. Scopul principal al optimizarii SEO este de a crea un continut de calitate si de a-i determina pe utilizatori sa recomande compania si serviciile pe care aceasta le ofera.

Solutia oricarei probleme legate de promovare se gaseste in promovarea Google. Avantajele unei astfel de promovari sunt nelimitate. Printre acestea se numara campaniile de promovare Google, analiza interna si externa, imbunatatirea vizibilitatii online, asigurarea prezentei in Social Media, Content Marketing & Brand Awareness, campanii pe termen scurt si lung, atragerea potentialilor clienti.