Salut,

1. Zilele trecute am văzut cum un călugăr înjură foarte urât, supărat că nu a primit viza. Supărarea și-o vărsa pe Dumnezeu și pe oamenii din aeroport, parcă ei erau vinovați :( ,fiecare turmă are câte o Oaie neagră :( .
2. Anul trecut un preot a botezat o fată de 14-15 ani, fata era pe jumătate dezbrăcată și în sânii goi, putea să o lase să își pună sutienii, un tricou, că era în Biserică și nu în Club, doar că preotul a considerat că e bine și așa.
3. Acum am văzut ceva și la ce-i care se cred perfecți, adică la Pocăiți. O fată care este botezată și poartă pe ea doar un tricou, în viitorul apropiat urmează botezul într-un costum special tip Adam și Eva, preotul de mai sus la experimentat deja, scrie clar în biblie că femeia trebuie să umble înbrăcată cuvincios.
4. Acum sa aprobat ca Religia să nu mai fie obligatorie la școală și așa încet, încet, dintr-o țară creștină, o să ajungem …..să nici nu mai credem în Dumnezeu. Pe copiii mai bine îi încurajăm să stea pe facebook, că au ce învăța acolo, când vor ajunge mari, vă veți întreba de ce a ajuns să fure, să se drogheze, să facă doar rău și de făcut binele habar să nu aibe :( .Stau și mă tot întreb, oare cât ne mai rabdă Dumnezeu? Dumnezeu este îndelung răbdător. Foarte ciudat este faptul că aceștia de mai sus, sunt convinși că ei nu au greșit cu nimic :( .Multă sănătate