Hristos a înviat, cu mare bucurie vă anunț că și de această dată Dumnezeu a făcut minuni în ultimul moment, cam în ultimele două zile. De această dată m-am gândit să facem ceva diferit și anume să oferim și ceva alimente familiilor la care până acuma ofeream doar dulciuri copiilor. M-am gândit că oamenii find într-o sărăcie lucie, se vor bucura și de un cozonac, o rudă de salam, (am vrut inițial să le dăm o caserolă cu mici, dar era foarte greu 🙁 ) și ceva dulciuri, practic am împăcat și adulți și copiii.  În urma apelului meu, sau adunat 490 lei + 170 euro + 200 lei de pe cărucioarele din Germanie = 1455 lei adunați. Am plecat la cumpărături cu gânduri bune, dar nu a ieșit cum am făcut planul 🙁 ,cel rău și-a băgat coada și nea cam încurcat planurile 🙁 . Totuși am reușit să facem 30 pungi cu alimente și dulciuri în valoare de 758,64 lei, restul de 696,36 lei îi voi folosii probabil de 1 Iunie (ziua copiilor) + ce se va mai strânge până atunci.

Acum vreau să mulțumesc la Andrei și Meli pentru voluntariat, lui Radu pentru voluntariat și transportul (nu sa înghesuit lumea să ne ajute cu transportul) la cumpărături și distribuirea pungilor.

Mulțumesc la toți care au donat, printre ei și câț-va copii, mă bucur că au plăcerea de a dărui bucurie de la această vârstă și Domnul Să-i binecuvinteze pe ei și părinți lor și pe toți care au donat cât au putut din puținul lor pentru a aduce o bucurie, mai jos este lista cu toți ce-i care au donat;

 100 lei rămași de la Crăciun

Anonimă                  = 25 lei          

Anonimă                  = 30 lei             

Bostan Elena          = 100 lei           

Mironese Narcisa  = 100 lei         

OrtoMag                 = 100 lei    

Alexandru Pococi  =  45 lei  (10 € )

Grigore Cristinel    =   25 lei   

 Eli                            =   90 lei   (20 € )

David                      =   45 lei   (10 € )

 Tabita                    =   45 lei   (10 € )

Ema                         =  22,5 lei (5 € )

SARA                        =  22,5 lei (5 € )

 Ruth                        =  45 lei    (10 € )

Adriana M. Mate  =  10 lei

Husulei Elena        = 450 lei  (100 € )