UDAPTED: Sau adunat banii pentru Moș Nicolae.

Salut, urmează o perioadă foarte faină al anului, în care toată lumea vor să fie buni (parcă în restul anului nu ar putea). Este mai puțin de o lună până trebuie să vină Moș Nicolae la copiii cuminți 😀 .Cu ajutorul Lui Dumnezeu și al vostru am oferit cîteva sute, de cadouri în ultimi ani și am văzut copii sărind în sus de bucurie, noi apăream în ultimul moment, când ei nu mai aveau nici o speranță poate și de asta se bucurau așa de tare.

Pot spune că am fost în locuri unde nu mergea nimeni, find mai periculoase, dar și acolo erau copii care așteptau ceva dulciuri, de vreo două ori doar Dumnezeu ne-a scos întregi, doar mâna Lui ne-a păzit din pericolele ce ne-au așteptat, uneori adulții devin mai răi ca fiarele 🙁 și ne-am dus și a doua oară tot acolo, pentru că știam că copiii ne așteaptă și parcă ceva ne îndemna că acolo trebuie să mergem, ați simțit vreodată asta?

În Anii trecuți am oferit copiilor de Moș Nicolae și Crăciun câteva sute de pungi cu dulciuri, am început mai timid cu 10 pungulițe în 2013 fără să postez pe Blog, 91 pungi cu dulciuri în 2014 am avut deja două surprize, chiar am apărut la Observator pe Antena 1 😀 .80 pungi cu dulciuri în  2015, 180 pungi cu dulciuri 1n 2016, 335 pungi cu dulciuri în 2017 , în total 686 pungi cu dulciuri și multe altele. Dar în acest An îmi propusesem să nu fac nimic de Moș Nicolae, dar am primit un semn într-un fel aș putea spune 😀 ,Marți ma sunat Ștefan Macovschi de la SOS4LIFE, cu care am mai făcut câteva lucruri faine în 2016 și îmi propunea să facem și în acest an de Moș Nicolae și Crăciun, acestă ideie mi-a mai schimbat planurile și chiar mi-a dat curaj să încerc și în acest an să facem multe bucurii copiilor cuminți 😀 , Joi ma contactat cineva din Spania că vrea să doneze primii 100 euro, a donat și anul trecut, acestea sunt semnele că trebuie să mă apuc de treabă, nu?

Mă gândeam ca în acest An 2018, de Moș Nicolae să facem o bucurie copiilor dintr-un Spital, din Turda, sau Cluj, sau unde vom fi primiți, asta dacă vom găsi înțelegere și colaborare, sau dacă este voie, nu știu la ora asta care sunt procedeele, sper să găsim înțelegere. Mă gândeam ca în acest An să facem tot pungi cu dulciuri, doar că aș vrea să putem cumpăra dulciuri mai de calitate, să nu cumpărăm tot ce e mai eftin 🙁 ,cum am făcut în Anii trecuți. Anul trecut prețul a fost de aprox 10 lei/pungă, în acest An aș vrea să putem face la minim 15 lei/pungă sau și mai mult, asta depinde doar de voi cei care doriți să ajutați, acuma nu e nimic bătut în cuie, aștept și alte idei.

Aș vrea să repetăm isprava de Anul trecut și să facem tot 200 pungi cu dulciuri, aș vrea să facem ceva mai organizat dacă se poate, avem nevoie de vreo 3-4 voluntari, poate și mai mulți și de transport pentru cumpărături și la distribuirea pungilor. Aș vrea să facem 200 pungi de Moș Nicolae și încă 200 de Crăciun, e mult, e puțin? să vedem ce reușim și ce ne ajută Dumnezeu, la El este decizia. Aș vrea, dacă reușim să facem 200 pungi, să ducem la famili cu mulți copii, să-mi spuneți unde sunt și familiile să fie sărace, asta e ideia, fiecare știți asemenea famili, să facem multe bucurii copiilor. Acum vă rog să ne ajutați în acest Proiect să-l putem duce la bun sfârșit și să vă gândiți astfel;

6 Să ştiţi: cine seamănă puţin, puţin va secera, iar cine seamănă mult, mult va secera.
7 Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci „pe cine dă cu bucurie, îl iubeşte Dumnezeu”. (2 Corinteni, 9:6-7)

Puteți dona aici la următoarele conturi, vă rog specificați ”pungi cu dulciuri” Voi confirma bani la primire, suma și numele (sau Anonim dacă dorește persoana, voi respecta această dorință) 

Cont Raiffeisen
CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118
Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda
RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )
Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN
Cont Banca Transilvania
În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401
În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401
SWIFT: BTRL RO22 BIC: BTRL (xxx)
Ambele conturi sunt deschise la
Banca Transilvania – Sucursala Turda
PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN
CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com
Adresa Poștală
EGYED PETRU ZOLTAN
Str. Principală Nr 50 com. Călărași
Loc. Bogata Jud. Cluj