Locuiesc intr-un sat apropiat de un orasel mic si in ciuda faptului ca exista si pe la noi magazine cu materiale de constructie, acestea nu sunt apovizionate corespunzator, astfel ca alerg cu masina de la unul la celalalt si nu gasesc tot ceea ce am nevoie fiind nevoit sa sistez lucrarile. Evident ca mai intampin si alte greutati. Masina mea este mica si nu pot transporta improvizat tevi imense sau placi de rigips care o balanseaza si o pot rasturna, iar eu sa ma pot alege si cu o amenda din asta.

Tocmai acum, in toiul toamnei, cat inca se mai poate lucra, noi, cei care renovam sau facem un gard, o baie, o bucatarie, doua camera la mansarda reusim sa finalizam totul inainte de venirea iernii garantat numai daca suntem destul de prevazatori sa comandam produsele pe depozit-online.

Un gospodar intelept procedeaza in felul urmator:
1) Vorbeste cu toti mesterii, cei care fac lucrari interioare, dar si exterioare si face lista cu materialele pe care trebuie sa le comande
2) Plaseaza comanda astfel incat produsele sa nu intarzie lucrarile
3) Profita de faptul ca materialele sunt aduse cu autoutilitarele firmei si comanda si produse imposibil de adus cu masini mici, elegante si sensibile
4) Cu cat valoarea comenzii este mai mare, exista posibilitatea transportului gratuit.

Acum sa refacem complet si gardurile fiindca vanturile puternice din timpul iernii si zapada care cade de pe acoperis le poate pune la pamant. Stiati ca gardurile rezistente se fac din teava rectangulara?

Nu trebuie sa va speriati, daca au aparut cam multe cheltuieli in acesta perioada, fiindca plata se poate face si in rate, in plus o astfel de investitie este garantata 25 de ani.
Gardul menit sa va apere proprietatea va fi pe viata, iar o echipa priceputa de mesteri vor taia direct tevile la dimensiunile necesare si le vor monta.

Pot spune ca le multumesc din tot sufletul celor de la Depozit-Online.ro fiindca incurajeaza oamenii sa construiasca trimitandu-le produsele acasa si acceptand si plata in rate a produselor.
Fara ei, lucrarile ar fi fost finalizate in 2-3 ani.