Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Eu mă bucur când pot ajuta, dar și voi trebuie să …..

va-cauta-o-solutie-sa-te-ajuteSalut, eu vreau să vă ajut, am dorința de a ajuta, chiar am început să mă bucur când o pot face, mă bucur ca pentru mine, încerc și mă străduiesc și duc o luptă mare până reușesc a face acea bucurie. Uneori e foarte greu, sunt multe obstacole în față, cu ajutorul Lui Dumnezeu le trecem și reușim, doar cu El reușim. Poate că unii nici nu vă dați seama câtă muncă este în ”spatele cortinei” pentru a face acel BINE. Am o mulțime de ”prieteni” pe facebook care doar când au nevoie de ajutor mă mai salută ”salut” ”cmf” și intră în subiect, dar nu ar distribui o postare dea mea, nu ar da un click pe Blogul meu, nu m-ar ajuta Doamne ferește, doar așteaptă să-i ajut, atât 🙁 ,să dau cărucioare/scutere electrice fără număr, unii mai au și pretenții, nimeni nu se gândește câtă muncă este până se adună banii pentru un cărucior, câte ore stau zilnic în fața monitorului, cât mă ustură ochii în fiecare zii pentru a face câte o bucurie și pe mine nu vreți voi să mă ajutați nici cu un click 🙁 ,dacă astfel stau treburile, încurând bucuria de a ajuta, de a face bine, va cam dispărea 🙁 și chiar nu aș vrea .De 3 luni tot explic oamenilor de pe Grup ce m-ar ajuta și pe mine într-un fel, până la urmă și pe ei iar ajuta, dar nu ai cu cine 🙁 .Eu practic mă chinuiesc zilnic să scriu aproape deageaba, nu citește aproape nimeni, mai dau unii like pe facebook și atâta, eu speram ca voi, ce-i de pe Grup să vă inplicați puțin, că și eu mă implic mult pentru Grup și o fac gratis, poate doar cu plata-n cer, nici asta nu e sigură. Organizarea Tombolei îmi ia mult timp și unii mă stresează rău, nu mi-e ușor, dar nu aveți cum să mă înțelegeți, aveți impresia că e simplu, vă invit o lună, două să o organizați și după aceia mai discutăm. Multă sănătate

Previous

Căruciorul electric nr 5 merge la Marius Hambasan

Next

Am făcut prima vizita la un beneficiar

6 Comments

 1. Daniela Vasii-Timie

  Cine vrea citește…și ajuta , dar exact cum ai zis” Cu o floare, nu se face primăvară!” Iar eu zic : ” Ajută-te singur!” Adică dacă altfel nu se poate și nu mai poți, fiecare sa se ajute pentru ca nu poate sa pice la infinit pentru cei care nu fac nimic.

 2. ANA

  Salut Zolty! sa stii ca de multe ori ma gandesc la tine cum ai atata rabdare, …eu nu as avea atata rabdare sa tot scriiu sa stau toata ziua pe net sa butonez, esti facut pt asta sau Dumnezeu iti da rabdare si putere si sanatate, altfel nu ai mai rezista. Eu stau doar o ora asa peste zi si deja nu mai rezist trebe sa inchid Laptopu ca nu mai pot, ma simt aiurea de la ecranu ala. Eu iti doresc multa,muuuuuulta sanatate si multa rabdare sa iti dea Dumnezeu.

  • zolty

   Bună, la mine e invers, eu nu mai rezist când nu pot intra pe net 😀 .Dumnezeu îmi dă putere și mă ajută, fără ajutorul Lui nu aș putea. Multă sănătate

 3. Suflet calator

  Respect tot ce faci zolty si efortul depus ,dar cred ca nu ai oameni necesari langa tine si nu teai impus de la inceput.Si ori si cat ai face si le-ai da, tot se plang si nu le ajung pentru ca nu o fac din suflet doar din interes si perversitate.Nai avut decat 2 sau 3 persoane care sau implicat sincer ,nu dau nume ,vorbesc la general,si poate pe viitor deschizi ochi si sti ce trebuie sa faci mai exact si mai strict doar cu regulile impuse de tine si nu ideiile altora.Spor la treaba si proiesctele tale si pacat ca nu esti scos in fata pentru ce faci,dar asta e alta mancare de peste. Sanatate multa ca de restul te ocupi tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén