Tuturor copiilor le place sa se joace! Acesta este purul adevar! Iar jocul ii ajuta sa invete, sa exploreze lumea, sa faca miscare si sa accepte faptul ca trebuie respectate anumite reguli. Unul dintre sporturile favorite ale baietilor este fotbalul. Cred ca nu exista baietel care sa nu fii jucat macar o data in viata o “miuta” cu colegii sau prietenii. Iar sportul rege este foarte benefic pentru copii: le permite sa faca miscare, indiferent daca joaca in sala de sport sau afara pe un teren special sau in spatele blocului, ii disciplineaza prin regulile pe care le impune, ii invata spiritul de echipa, le educa coordonarea miscarilor, ii invata ca uneori in viata mai si pierdem nu numai castigam, etc. 

Copii reprezinta cel mai important lucru din lume, iar noi parintii suntem datori sa le asiguram cele mai bune conditii de trai si sa ii sprijinim in ceea ce isi doresc. Dar mai ales trebuie sa ii incurajam sa isi urmeze visurile si sa le insuflam de mici un stil de viata sanatos. Se stie ca miscarea in aer liber si sportul au un rol determinant in dezvoltarea armonioasa a celor mici si un impact pozitiv asupra sanatatii lor. De aceea, atunci cand constatam ca cei mici doresc sa practice un anumit sport si au si inclinatii native, trenbuie sa ii sprijinim si sa le asiguram vestimentatia adecvata si eventual echipamentul de protectie adiacent.

Chiar daca nu toti copii care joaca fotbal si viseaza sa ajunga ca Ronaldo sau Zidane vor reusi sa ajunga la performantele acestora, putem totusi sa ii sprijinim si sa le oferim un echipament fotbal copii sau un trening echipa nationala   astfel incat ei sa simta ca noi ii valorizam si ii incurajam.

Nu cred ca exista vreun copil care sa nu se simta fericit atunci cand parintii ii asigura echipamentul sportiv adecvat. Un echipament de fotbal complet ii va creste celui mic increderea in sine, il va ajuta sa “creasca” in ochii colegilor sau a prietenilor si ii va asigura conditiile optime pentru a juca in siguranta. Echipamentul adecvat, mai ales incaltamintea special conceputa pentru fotbal il va ajuta sa joace mai bine si il va feri de eventualele accidentari.