Toate alimentele trebuiesc pastrate in anumite conditii pentru ca acestea sa isi pastreze intacte calitatile si sa nu se altereze. Temperaturile de depozitare a tuturor produselor alimentare variaza si de aceea, pentru a ne putea bucura de ele cat mai mult timp trebuie sa avem grija cum le depozitam si sa respectam anumite reguli, evitand astfel eventuale imbolnaviri.
sds
Atunci cand aveti o afacere ce implica vanzarea de alimente perisabile, trebuie sa va asigurati ca achizitionati echipamente frigorifice de cea mai buna calitate, astfel incat toate produsele sa fie depozitate corespunzator. Pe ambalajele alimentelor perisabile, producatorii trec si temperaturile la care acestea trebuiesc mentinute pentru a nu suferi modificari ale proprietatilor sau pentru a nu se altera. Aceste conditii si temperaturi trebuiesc respectate intocmai. Echipamentele frigorifice comercializate de <a “rel=dofollow” href=”https://www.sdsgroup.ro/”>SDS Group sunt cele mai potrivite pentru depozitarea alimentelor.

La SDS Group veti gasi o gama foarte variata de astfel de chipamente frigorifice, potrivite pentru depozitarea sau expunerea tuturor grupelor de alimente. Daca spatiul comercial pe care il detineti este de mai mari dimensiuni, puteti opta pentru achizitionarea unor vitrine frigorifice tip insula. Acestea ofera avantajul depozitarii unor cantitati mari de alimente, dar in acelasi timp permit accesul usor si rapid la ele. In plus, clientii pot vizualiza o categorie de produse mai mare, grupate pe sortimente.

Rafturile frigorifice cu perdea de aer de la SDS Group sunt foarte potrivite pentru produsele lactate de toate genurile: lapte, iaurt, smantana, branza sau cascaval. Expunand marfurile in astfel de rafturi, clientii pot compara diferitele sortimente de produse si au acces facil la ele. In acest gen de rafturi frigorifice, de asemenea, pot fi depozitate si bauturile racoritare sau nectarurile de fructe. Temperaturile pot fi reglate astfel incat produsele sa isi pastreze calitatile pe termen lung.

Pentru bauturile racoritoare puteti folosi si vitrinele frigorifice special create pentru acestea, pe care le gasiti tot la SDS Group. Marfa poate fi asezata pe rafturi in functie de sortimente, iar datorita usilor care asigura inchiderea etansa sucurile si bauturile racoritoare vor fi mereu reci si gata de consum.

Pentru raioanele cu servire asistata, cele mai potrivite sunt vitrinele frigorifice pentru expunerea alimentelor. In acest mod clientii pot vizualiza mai bine marfa si isi pot alege produsul dorit. La SDS Group gasiti o gama variata de vitrine frigorifice si lazi frigorifice, potrivite pentru toate tipurile de magazine alimentare.