Salut, după Shou-l care a durat două zile se pare că a fost deageaba 🙁 ,atâtea vorbe grele tot deageaba 🙁 .Am vrut să ajutăm o persoană cu o dizabilitate și a ieșit un mare scandal 🙁 .Daniel avea de vânzare un cărucior electric și eu l-am convins să-l doneze și de aici a început totul, Daniel a spus că îl donează, dar vrea să rămână Anonim, eu i-am spus că el va trebui să aleagă câștigătorul, a fost de acord, chiar a propus cele două reguli, în fiecare zi si-a schimbat decizia.

Dar Marți dimineața îmi spune că el a ales-o pe fetița doamnei Han Vasi și gata, el e șeful. M-am uitat pe pagina doamnei si postarea nu era distribuită (regula nr.1) și nu-i pot da căruciorul, pentru că nu-i pot dezavantaja pe cei care au respectat regulile și nici nu e corect față de ei 🙁 ,Daniel a spus că pe el nu-l interesează regulile, pe mine da, că le-am făcut împreună și e numele meu în joc 🙁 și de aici a început Shou-l 😀 .A început doamna Han Vasi cu disperarea și Daniel cu minciunile. Han Vasi era foarte disperată, ieri dimineață a început cu amenințările că mă dă pe mâinile autorităților, că vine cu soțul ei cu mașina la mine, că ea are dovezi și m-am înervat și i-am spus să vină după cărucior personal, îi dau 100 lei pentru combustibil, facem un video că il dau în regulă, să nu mai am alte conflicte cu ea, dar a tot căutat tot felul de motive 🙁 .

Aseară ma sunat soțul ei (eram în drum spre Cluj) și a început și el să mă amenințe cu tot felul de lucruri inventate de ei și i-am spus, ai grijă că ce vorbești acum se înregistrează și îți pot face plângere penală și mi-a închis, so fi speriat? 😀 .Aseară am mai insistat pe WhatsApp să vină după cărucior (am toată conversația salvată) să mă scap o dată de el, că m-am săturat deja 🙁 .

Îmi spune că nu-i mai trebuie căruciorul 🙁 ,atâta disperare și amenințări deageaba? Asta-i bolnavă rău cu capul 🙁 .Două zile de Shou deageaba? 🙁 și tot ei dau vina pe mine 🙁 .

Acuma îmi dau seama ce a urmărit prietenul meu Daniel, să mă demigreze, de aceia a dorit să rămână anonim și poate chiar căuta ceva anume să mă înfunde și a prins momentul prielnic, dar eu când m-am prins, l-am făcut public și asta la înfuriat foarte tare 🙁 , mi-e rușine să vă arăt cum poate vorbi un Om care se crede mântuit 🙁 . Și doamna Han Vasi nu mai are rost să pomenim, ia sa dat pe față pe public 😀 .Două zile de Shou deageaba 🙁 .Multă sănătate